2777
2789
عنوان

بهتون قول میدم تا دوسال دیگه ازدواجی درکار نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 35 پست

همین الانم خداحافظی کردیم،البته نه بخاطر گرونی بخاطر نبود انسان درست

برای من مهمتراز وضعیت مالی وضعیت شخصیت و فرهنگ شخص مهمه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدم اینا سواد این پیش بینیارو دارن. وزیر جون نگران نباش اتباع دارن واست زاد و ولد میکنن

واقعا همینجور چند روز پیش یه افغانی اومده بود تو کوچموم از این نمکیا 

پرو پرو میگفت ایران مال ماست😑😑😑

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
همین الانم خداحافظی کردیم،البته نه بخاطر گرونی بخاطر نبود انسان درستبرای من مهمتراز وضعیت مالی وضعیت ...

برا شما همینطوره 

مثلا ی پسر بخواد زن بگیره اول ب جیبش نگاه میکنه 

تو این دور زمونه همه چی برا مردا سخت شده 

حتی ازدواج!

اینو باید به این دخترایی گفت که نه خودشون نه باباشون هیچی ندارن ولی هنوز دنبال تجملاتن

ی زندگی ساده بخوای حداقل باید ی خونه نقلی و ی ماشین پرایدو داشته باشی 

با این حقوقا کی میتونه بخره؟ 

برا شما همینطوره مثلا ی پسر بخواد زن بگیره اول ب جیبش نگاه میکنه تو این دور زمونه همه چی برا مردا سخ ...

خب نگیره فاقد اهمیته ماهمینطور راحت تریم😂

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
بخدا بذار نباشه خواهراین خاک از مردم ایران گرفتن به چه دلخوشی بچه میارن مردم ک همه آرزوهای عقده بشه ...

واقعا 

الان هممون یه عده ادم هستیم که عقده همه چی تو دلمون 

بچه هامون از خودمون بدتر 

همش نفرینمون میکنن چرا ما رو دنیا اوردین

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
یه پسر افغانیه تو صف نونوایی با یه نفر دعواش شد گفت چندوقت دیگه سر همتونو میبریم 😑

به خدا همینجورم میشه 

انگار موش هرکدوم ۲۰بچه دارن 

2810