2777
2789

۲۶ سالمه ، دو سال پیش رفتم کلاس رانندگی ثبت نام کردم ولی از ترسم نرفتم آزموناشو بدم الآنم که دیگه کاردکسم مهلتش تموم شده ... همه هم ازم میپرسم نگرفتی چرا گواهینامه رو

هی میگم افسر ببینم پنیک میکنم ، میشینن پشت فرمون دستام عرق می‌کنه ... نمیدونم شایدم مربیم خوب نبوده ، شاید استعدادشو ندارم اصلا

چیکار کنم راهنماییم کنین لطفا ، چجوری گواهینامه رو راحت بگیرم و رانندگی رو آسون یاد بگیرم

؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پنیک چه کوفتیه همسنای ما یاد گرفتن (:

هم من دو سال پیش گرفتم هم خواهرم توی ۳۳ سالگی گرفت بشین برو بگیر دیگه

نهایت چهار بار بیوفتی

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

منم یه سال و نیم فاصله انداختم چون مربیم خیلی بد بود و من دو بار افتادم بعداً باز امتحان دادم قبول شدم باید هر هفته بری امتحان بد مهم نیست رد بشی هی امتحان بده قبل امتحانم با ماشین آزمون تمرین کن حتما قلقش دستت بیاد من با یه مربی خوب تمرین گرفتم 

مثل من هستی ولی من رفتم سراغش گرفتم 2ماهه بدون همراه رانندگی میکنم حس خوبیه میتونی تنهاخودت بری جایی کاراتو انجام بدی میترسیدم تپش قلب میگرفتم میدونی تاشهریورکه باهمسرم میرفتم تمرین وحشتناک میلرزیدم همسرم میگفت توهیچ وقت راننده نمیشی اماالان میتونم بروازمن به تونصیحت اصلانترس ببین این همه خانوم راننده توهم یکیش