2777
2789

تو رو خدا به امام رضا بگین ستاره برای شما قدم برداشته مزد تلاشش رو بدین بگین دشمنانی رو داره که بارها آبروش رو بردن عزتش رو لگد مال کردن و آرزوی مرگ ستاره رو دارن فقط به خاطر اینکه به پسر دزدشون جواب منفی برای ازدواج دادم به من گفتن اگه گذاشتیم یه آب خوش از گلوت پایین بره اگه گذاشتیم ازدواج کنی و رنگ خوشی رو ببینی و همونم شد ۳۷ سالمه و مرد زندگی ام رو پیدا نکردم نمیدونم چه طلسمی کرده که به حال مرگ میوفتم و هر چی قران و دعا می خونم فایده ایی نداره تو بدنم یه جن هس که مثل یه باد با فشار داخل بدنم میشه  تو رو خدا برای نابودی این دشمانم دعا کنین برای باطل شدن این سحر و طلسم به امان رضا بگین حال ستاره خیلی خرابه بعضی وقتا به حال مرگ می افته روزگارش با این طلسم سیاهه بگین به امام مزد ستاره رو باطل کردن این سحر قرار بده دعای خودم به هیچ وجه اجابت نمی شه به دلیل اینکه تمام بدنم رو انژی های منفی گرفته تو رو خدا دارم می میرم به امام بگین مزد ستاره رو بده ستاره دلش میخاد ازدواج کنه میخاد مادر شه اما این دشمنان نمی زارن بگین ستاره دیگه وقتی نداره

خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام 

ستاره تو که همه راهی رفتی این راهی ک من میگمم برو

یاسین رو شروع ب خوندن کن فکر کنم‌ ۵ بار مبین داره

هروقت آخر سوره ب‌مبین رسیدی برگرد از اول بخون تا مبین بعدی همینطور شاید یکساعت زمان ببره اما هرچی طلسم و جادو و اجنه رو همه رو دور میکنه اما باید مداومت داشتی باشی

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم