2777
2789
عنوان

شوهریابی مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 94 پست
الان تو خیلی از کشورا اکثرا از طریق مجازی آشنا میشنولی خوب برای خودم یه مقداری احساس میکنم توی ذهنم ...

دوست منم مجازی شوهرش رو پیدا کرد

ولی میترسم که بعدا شبهه برای پسره ایجاد شه یا پسری ک پیدا کنم ازدواجی نباشه و اهل داستان باشه... حوصله آدم بد ندارم واقن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم نمی‌پسندم ولی سایت آدم و حوا ( یا اپلیکیشنش‌ ) و سایت احیاگران سنت‌نبوی کاملا معتبر هستن.معیاره ...

خیلییی ممنونم. امشب چک میکنم ببینم چطوری هستن. امیدوارم خوب باشن... 

دوستی داشتم ک سایت های همسریابی عضو میشد زمانی که دانشجو بودیم، ولی یه پسر خوب هم گیرش نیومد... آخرش محل کارش با شوهرش آشنا شد

@فداش،بشمه،منههههه اینجا‍

من شوهرم کجا بود🤣

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

منم مجازی آشنا شدم گروه ازدواج بود ۷سال پیش اسمش پیونددهنده‌ی قلبها بود ولی ازاول هدف ازدواج بود خدا ...

به به😍 پیر بشید در کنار هم😍 خدا بچه هاتون رو براتون حفظ کنه🌌 الانم هست این گروه ها؟ 

بله من  منو شوهرم ۲سال دویت بودیم من ۱۹ اون ۲۲ 

بعد ۲۲سالگیم امد خاستگاری یه ماه نشده عروسی کردیم امدیم سر خونه زندگیمون امید وارم همه عاشقا بهم برسن ارزوی  خوشبختی همه جوون ها  

بله من منو شوهرم ۲سال دویت بودیم من ۱۹ اون ۲۲ بعد ۲۲سالگیم امد خاستگاری یه ماه نشده عروسی کردیم امد ...

الهی آمین

ایشالا خوشبخت باشید و در کنار هم پیر شید😍

کجا آشنا شدید؟ و چطوری؟ میشه برای مام تعریف کنید؟ مرسی

دوست منم مجازی شوهرش رو پیدا کردولی میترسم که بعدا شبهه برای پسره ایجاد شه یا پسری ک پیدا کنم ازدواج ...

بهتره بعده اینکه آدم آشنا شد آشنایی رو کش بده

چون بنظرم راه بدی نیست

میتونه خوبم باشه

ولی قطعا باید هوشیار تر باشی

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷