2777
2789
عنوان

شوهریابی مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 94 پست
اخه سنمون رفته بالا... شما پیر شدین عصای دست دارین، تنها نیستید، ما چی؟ میترسم تو تنهایی بمیرم

ما عصای دست نداریم با همون عصا میزنن تو سرمون از آدمای تنهام تنهاتریم شما باز تکلیفتون روشنه با خودتون 😞

شوهرم نیس دوسپسرمه راستش اولین روزی که اینجا عضو شد باهم اشنا شدیم و الان یساله باهمیم خوبه پسر سال ...

تو همین سایت آشنا شدی باهاش؟

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان تو خیلی از کشورا اکثرا از طریق مجازی آشنا میشن

ولی خوب برای خودم یه مقداری احساس میکنم توی ذهنم دور از دسترسه 

ولی دیدم از اینستاگرام به ازدواج رسیدن

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

خودم نمی‌پسندم ولی سایت آدم و حوا ( یا اپلیکیشنش‌ ) و سایت احیاگران سنت‌نبوی کاملا معتبر هستن.

معیارهاتون‌ رو مشخص می‌کنید، مشاور به صورت رایگان تو واقعیت به یه‌نفر وصلتون می‌کنه..

تا دوسال بعد ازدواج هم مشاوره رایگان می‌دن، معتبره.

کدوم شهری اسی

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

کانال راه روشن تو تلگرام خوبه، از طریق خانواده ها آشناتون میکنن یعنی مستقیم با کسی چت نمیکنی یه سری ...

عریزم کانالی ک گفتین رو نتونستم پیدا کنم، میشه آدرسش رو برام بزاری؟ مرسی

ما عصای دست نداریم با همون عصا میزنن تو سرمون از آدمای تنهام تنهاتریم شما باز تکلیفتون روشنه با خودت ...

عززززیزمم🥲

آدم هر مرحله ای رو نگذرانده باشه فکر میکنه باید امتحانش کنه دیگه.... مام میترسیم سنمون از اینی ک هست هم بیشتر شه و نتونیم ازدواج  کنیم 

مهم نیست کجا آشنا میشی مهم این که چه هدفی دارید

هدف که مشخصه 

ازدواااااج😍🤣

خدایی نمیدونم چرا هیشکی الان بگیر نیست، 

انصاف نیست ک من حتی دوست پسر هم ندارم🤣