2777
2789
عنوان

بنظرتون رفتارم با دخترم بد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 34 پست
چشم عزیرم ایقد پیجای روانشناسی برارابطه باشوهرم خوندم که دیگه جونی برام نموند همه چیو ول کردم به امو ...

مشکلت چیه با شوهرت؟

منم با خانواده شوهرم مشکل دارم.زندگیمو داغون کردن.شوهرمم مشکلش اینه ک پشت خانوادش درمیاد و حرصمو درمیاره.اگر میتونی بزن ب در بیخیالی تا شوهرتم بیخیال شه و اذیت نکنه

مشکلت چیه با شوهرت؟منم با خانواده شوهرم مشکل دارم.زندگیمو داغون کردن.شوهرمم مشکلش اینه ک پشت خانوادش ...

شوهرمن کلکسیونی ازبدیه نابودم کرد هیچ پوئن مثبتی نداره هیچی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خب چیکار میکردی.یا اومد گفت من بافتمو بپوشم از روشم شومیزم🙄اصلا نمیشششه.بافتش بلنده شومیزش کوتاه.از ...

یه بار اجازه دادم دیگه نه، ولی لباساشو داریم میریم بیرون اکثرا خودش انتخاب میکنه، کلاه خوشگل خریدم براش، کلاه پارسالشو که لک شده میذاره😐

ریخت و پاشش در حد اینه که اسباب بازی میریزه ولی تا اسباب بازیشو جمع نکنه نمیذارم یه اسباب بازی دیگه بیاره

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊