به نام خالق بی همتا و مهربانمون
خدایا به امید تو...، تاپیک رو شروع میکنیم ✨️
سلام خواهرا... به تاپیک خوش آمدید
همین الان همه با هم بگیم سلام امام زمـــــــــــانم .... ( چقدر حس خوبی داره ، وقتی میدونیم جواب سلام داده میشه یعنی جواب سلام مارو هم میدن 😊) ...
اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت فاطمه سلام الله علیها
خواهرا ما قراره ان شاءالله در این تاپیک با هم دعای عهد بخونیم 🌻 خواندن دعای عهد ، برکات بسیاری داره و اگر 40 روز پشت سر هم خوانده بشه خیلی خوبه 🌱
گفته شده که زمان خواندن دعای عهد ، صبح هست یعنی اگر بعد نماز صبح خوانده بشه بهتره... پس ما در این تاپیک سعی میکنیم دعای عهد رو صبح بخونیم و تا ساعت ۷ یا ۸ صبح ، دعا رو خوانده باشیم
توجه : اگر نتونستید و شرايطش رو نداشتید که صبح بخونید ، اشکالی نداره زمان های دیگه بخونید
و البته این رو بهتون بگم ... من در این مورد سوال پرسیدم پاسخ سوال این بود که : هر زمان خواندید اشکال ندارد... ولی بهتر است بعد نماز صبح خوانده شود
در این تاپیک تعداد روز رو مشخص نمی کنیم ...اما تکرار میکنم اگر چهل روز پشت سر هم خوانده بشه بهتره ...حالا چرا گفته شده 40 روز ؟ ... لطفا در اینترنت جستجو کنید روایتی در این مورد هست
چند نکته : 🌻
1️⃣ اگر دوست داشتید دیگران رو هم در ثواب خواندن دعا شریک کنید و ثواب خواندن دعای عهد رو به 1 ) تمام مردم و 2 ) تمام از دنیا رفتگان ...هدیه کنید
هدیه کردن ثواب 🌸 کار بسیار ارزشمند و قشنگیه
2️⃣ اگر در سایت آنلاین بودید و تونستید...اعلام کنید که دعا رو خوندید و تاپیک رو ذخیره کنید... برای مثال روز دهم خوانده شد ✅️
3️⃣ اگر دوست داشتید یک بار معنی دعا رو بخونید
4️⃣ در این تاپیک تعداد روز رو مشخص نمی کنیم ...اما تکرار میکنم اگر چهل روز پشت سر هم خوانده بشه بهتره 5️⃣ لطفا دعا برای سلامتی و شادی و ظهور امام زمان علیهالسلام فراموش نشه
6️⃣ میتونید درباره دعای عهد در اینترنت جستجو کنید و درباره دعای عهد بخونید
سپاسگزارم که وقت گذاشتید و تاپیک رو مطالعه کردید....دعای امام مهربانمون بدرقه مسیر زندگیتون