2777
2789
عنوان

پسرم دوسالشه حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 35 پست

بچه منم الان راه افتاده دو سالگی هیچ نمیگفت

دختر برادر شوهرمم دی ماه میشه دو سال هیچ نمیگه در حد چهار کلمه خودش حرف میاد 

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید💜😊پارسا پسر گلم با امدنت ی بار دیگه من هم متولد شدم.. با امدنت زندگی ام به دو قسمت قبل از تو وبعد از تو تقسیم شد ... من قبل از تو را یادم نمی اید. برا سلامتی پسرم دعا کن ممنون میشمم😊😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دختر عموی من الان ۴ سالشه اصلا متوجه نمیشی چی میگه حرف میزنه ولی ی کلمه از حرفاشو نمیفهمی 😂

خودش کم کم حرف میزنه توام باهاش زیاد حرف بزن 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

🤣ای بابا من اینجا دق کردم منتظر نشستم تا حرف بزنه

منم دقیقاالان دقدقه ی شمارودارم بعداز۳روزباباروتکرارکردن امروزفقط گفت به انگارحوصله حرف زدن نداره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

دقیقا دختر من شب یلدا دو سال میشه فقط می گ ماما بابا دادا نی نی در در گاگا میو میو اینجوری می حرفه منم کم کم فکر گفتار درمانی افتادم خیلی استرس دارم 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

گوشی تلویزون اجازه نده ببینه باهاش زیاد حرف بزن همه چی توضیح بده مثلا میوه میاری اسمشو بهش بگو بهش بگو این چاقو خطرناکه این ظرفه 

من برای پسرم کتاب خریدم عکس خوراکیا وحیوانات نشونش میدادم اسماشون میگفتم اروم اروم دیدم اسماشون کج وکوله تکرار کرد راه افتاد الان انقد حرف میزنه میخوام ازدستش فرار کنم هی همچی توضیح میده😂 الان با کتابش کنارم نشسته هی میگه مامان زنبور یهت بالا ده دفعس که تکرار میکنه جملشو😐

بچه منم تا دوسالگی حرف نمیزد تازه دو وسه ماه راه افتاد الان ۲سال ونیمشه

۳ سالگی هم خوب حرف نمیزد ولی تو ۴ سال دیگه روان صحبت می کرد ..

ععع پس زیادی نگرانم، میدونی چون مادرشوهرم و اطرافیان هی میگن بچه های ما دوسالگی قشنگ حرف میزندن و قیافشونو کج و راست میکنن

2810