2777
2789
عنوان

چکارکنم دارم جدامیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 95 پست
از این زنهای درب و داغونی که هیشکی نگاتم نمیکنه با این مدل حرف زدن و طرز فکرت😁😁حقته که شوهرت بهت خ ...

با اهالی چاله میدان بحث نمیکنم.در حدم نیست.ببخشید گفتم زن نباید خیانت کنه.خب تو برو بکن.به من چه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کار با اون اقا ندارم چون نمیدونم مجرد هست یا متاهل اگه متاهل باشه بله اندازه این خانم مقصره اما ا ...

هم تو مردا هم تو زنا ادم خیانتکار هس فوری توپو نندازین اینور. ما هم زنیم و یه تار موی شوهرمونو با کل دنیا عوض نمیکنم

مردم برق ایگری ایمه دوکل تپاله😐
خب تو که درب و داغون نیستی برو خیانت کن.حالا چرا ناراحتی که من میگم زن نباید خیانت کنه.شما از من میش ...

مگه ما واسه خیانت کردن یا نکردن از تو نظر میخوایم که میگی برو خیانت کن😁😁وای که چقد داغونی😁😁😁چقدم که سوختی

معلومه حسابی شوهرت با زنهای دیگه بهت ریده ها.البته دمش گرم

توهم از اونایی که واسه سیرشدن شکمت پاش موندی😁😁😁

خدا شفا بده.اگه زنی رو که خیانت میکنه نباید قضاوت کرد پس مردم نباید قضاوت کرد.فهمش خیلی مشکله برات؟ب ...

سلام بنظرم بعضیا ساخته شدن واسه نفهمیدن یعنی کلا سیستم مغزشون جوری طراحی شده که نمیتونن بفهمن میدونی حالا قضاوتشونم نمیکنم شاید دوست داشته باشن بفهمن اما قدرتشو نداشته باشن.

در کل اینو خوب میدونم اینگونه افراد ریشه ی نداشتن فهمشون حاصل دیروز و پریروز نیست بلکه سالیان دراز هست و کسی که طی سالیان دراز نتوانسته قدرت فهمیدن را به دست بیاره قطعا با تلاش های شما در چند کامنت هم نمیتوانه فهمشو به دست بیاره.

پیشنهاد من به شما اینه که جواب اینگونه افراد رو ندید بهتره چون علاوه بر اینکه وقتت حیف میشه بلکه مغز شما هم دچار شک تردید میکنن و رفته رفته به مرور زمان دهن به دهن شدن با همچین آدمایی باعث میشه مغز ما هم دچار اشکال بشه.

شما الان به طرف واضح گفتی بازم گفته ما تو شرایطش نیستیم که قضاوتش کنیم.اینجا قشنگ اون فهم رو نداشته که بفهمه چی میگه.

حالا درست هم نگفته منظورش از اینکه ما تو شرایطش نیستیم و نباید قضاوتش کنیم چیه؟ مثلا میخاد بگه شرایطش چجور شرایطی بوده!تفنگ گذاشتن روش که باید بری با فلانی یا چمیدونم داعش بوده شستشوی مغزیش دادن طرف خودش گفته خیانت کردم از اینکه همسرش گفته باهات بیام بیرون و این خانم دلش نیست معلومه همسرشم باهاش بد اخلاق نیست اگر همسرش تحت فشارو آزارو اذیتش قرار داده بود مسلما استارتر خودش میگفت مثلا برای اینکه آزارم میده خیانت کردم هرچند بازم این دلیلی مناسبی برای توجیه کارش نبود قطعا پس دیگه جایی نمیونه واسه ی قضاوت چون همه چی واضح هست.

کلمه قضاوت قشنگه اما نه در هر بحث و مکانی باید بدانی کجا قابل استفاده هست اما ایشون چون قدرت فهم را نداره در رابطه با کسی که خودش با زبان خودش گفته خیانت کردم استفادش کرده.

واقعا دیگه حرفی نمیاند در نفهمی این بشر بنظرم فقط وقتتو با حالی کردن همچین افراد حیف نکنید.

بدرود.