2777
2789
عنوان

چکارکنم دارم جدامیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 95 پست
بله توجیه کنید شمام کار اون بی ناموسو. اون مرتیکه هم به اندازه همین خانم مقصره

من کار با اون اقا ندارم چون نمیدونم مجرد هست یا متاهل اگه متاهل باشه بله اندازه این خانم مقصره اما اگه مجرد باشه اندازه این خانم مقصر نیست برای همین چون اطلاعی از اون ندارم قضاوتش نمیکنم اما یه چیزیو خوب میدونم تعهد این خانم به همسرش بوده نه هیچکس دیگری!

تازه ببین اون چقدر سادس با این حال میخاد باهاش بیاد بیرون بگرده هرکسه دیگری جای همسر این خانم بود با دیدن همچین چیزی قطعا دست به جنایت میزد نه اینکه ایشون بی محل کنه اون بخاد باهاش بیاد بگرده

خدا شفا بده.اگه زنی رو که خیانت میکنه نباید قضاوت کرد پس مردم نباید قضاوت کرد.فهمش خیلی مشکله برات؟ب ...

از این زنهای درب و داغونی که هیشکی نگاتم نمیکنه با این مدل حرف زدن و طرز فکرت😁😁

حقته که شوهرت بهت خیانت کنه و الان اینجا داری از اوج سوزززشت به این و اون مثل سگا حمله میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکی بیشتر به گناه یا خطای کسی دیگه بیشتر واکنش بد نشون میده یعنی از درون قدرت کنترل خودش تو این موضوع رو نداره و ترسش به پرخاش و توهین تبدیل میشه .گفتم در جریان باشید معصومین عزیز😄

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
منو نبخشیده ولی سختشه جدایی گفتم راهی نیس

ببخشید چجوری خیانتت رو فهمید خیانت جنسی منظورته یا پیامکی 

اگه شوهرت در حد چت کردن فهمیده ازت بنظرم زندگیتو خراب نکن جدا نشو 

ولی اگه فهمیده ک اومده پیشت طرف خب جداشو صددرصد 

خانواده هاتون هم خبر دارن از خیانت شما؟

من پشیمونم و سعی کردم جبران کنم بابخشش مهریم ولی دلش صاف نمیشه ازطرفی دوستم داره گفتم جدایی بهتره

بخشیدن یه چیز و اعتماد نکرد چیز دیگه.میخواد خیلیم میخواد اما نمیتونه.فکرش درگیر.یا کیه؟نکنه چت میکنن؟ این موضوع ولش نمیکنه به نظرم.