2777
2789
عنوان

متخصص زنان و زایمان خوب تو مشهد

53 بازدید | 9 پست

خانوما یک متخصص یا فوق تخصص زنان که برای دوران بارداری وسزارین کارش خوب باشه معرفی میکنین ؟جفتم پایینه لک دارم دنبال دکتر متعهد و دلسوزم که ایام عید هم باشه برای زایمان 

دکتر علوی اگه پیداش کردی چون خیلی ایران نیست.

دکتر آیتی هم خیلی عالیه

من  خیلی دلم میخواد و دوست دارم تو یه فضای آرام و منطقی و بدون تعصب با هرکسی که تردید داره توی انتخابات شرکت کنه و یا بین دوتا کاندید تردید داره که به هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دکتر علوی که شنیدم میگن دیگه بازنشسته شده شما خودتون پیش آیتی رفتین؟

نه ولی همه نزدیکانم پیش ایشون میرفتن.

خودم زایمان‌هام مشهد نبود.

من  خیلی دلم میخواد و دوست دارم تو یه فضای آرام و منطقی و بدون تعصب با هرکسی که تردید داره توی انتخابات شرکت کنه و یا بین دوتا کاندید تردید داره که به هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.
میگن حتی اگر دوتا سزارین کرده باشی چن سال که گذشته باشه اصرار به طبیعی داره

نمیدونم اصرار دارن یا نه ولی یکی از دوستام که پیش ایشون وی‌بک (طبیعی بعد از سزارین) انجام داده بود، خیلی راضی بود ولی میدونم اینطور نیستن که سزارین انجام ندن،نهایت شاید سزارین اختیاری رو قبول نکنن.