2777
2789

تازگیا شیرم خیلی کم شده نوزادم  ۴ماهو نیمشه خیلی گریه میکنه سیر نمیشه اصلا .. سابقه یبوست هم داره یه شیر خشک معرفی کنید خوب باشه و یبوست هم نیاره 

ممنونتون میشم🙏❤️

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آپتامیل ب پسر من میساخت یبوست نشد باهاش

ببلاک چطوره؟ استفادش کردید!!

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
2805
من اپتامیل HA میدم ، نوزادم ۳/۵ ماهشه

منم همینو بگیرم پس ..خوبه؟

من ببلاک میدادم خوب بود. ولی خب تو بازار یه وقت می بینی اصلا نیست.هم آپتامیل هم ببلاک خیلی کم میشن. ...

ای بابا چه وضعیه🙄

نان یبوست نمیشه؟

سلامخانم هادخترم یک ماه ونیمه اشخوابش زیادهزود خسته میشه، ومیخوادشیربخوره بخوابطبیعی؟

اره طبیعیه خداروشکر کن ک خوابش خوبه

اره طبیعیه خداروشکر کن ک خوابش خوبه

چون پسرم اینطور نبود، برام عجیب

پسرم نوزادی تا2ماهگی درطول روز اصلا نمیخوابید، الان دخترم اینطوره برام غریب

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
2810