2777
2789
عنوان

گوش سوراخ کردن چجوریه🫠

71 بازدید | 11 پست

من تا الان اصلا گوشاموسوراخ نکردم

درد داره؟ 

و اینکه مراقبتاش چیه

جای عجیبی هم‌نه

همون جای روتین ک همه سوراخ میکننو میگم

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

چندنوع

یکیش ب دستگاه اسم جالبی داشت مثل تفنگ گوشو سوراخ می‌کنه همراه با گوشواره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو مامانم برد پیش همسایه مون با دست سوراخ کرد یکیش کجه گوشوار توش نمیره حالا باید خودم یه وقت دوباره برم سوراخ کنم

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

من سوراخ گوشم بسته شده بود پارسال باز رفتم سوراخ کردم حس سوراخ کردن کاغذداد بهم دردم نداشت من گوشم تنهاعضو تپل بدنمه😂🤦‍♀️بااین وجود دردنگرفت

بعدشم پمادویتامین آ دادچربش کنم ویه گوشواره مخصوص که یک ماه گوشم بود فقط حواست باشه اولاش گوشواره رو درنیار که سوراخه چون تازس بسته میشه یاخون میاد وبخوای باز توش کنی اذیت میشی فقط گاهی اون پشتیش روبردار قشنگ چرب کن گوشتو و گوشواره رو تکون بده که نبره

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕

درد نداره مراقبت کن گوشواره طلا هم بنداز استیل عفونت میکنه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم