2777
2789
بله فکر کنم کم چون سونو نرمال بودموی زائد روی چونه و گردن، جوش و افزایش وزن داری؟یا فقط پریود نامنظم ...

نه همه علائمشو دارم موی زیر چون هم زیاده و ضخیم چاقی شکم و موی زائد دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارویی لازم نیست برا مصرف دریته؟

دارو نمیدونم تجربه ندارم 

ولی درمانشو میفرستم هرچقدر تونستید رعایت کنید 

درمان #کبد_چرب:

🔶 کسی که دچار بیماری کبد چرب هست اول از همه اگه اضافه وزن داره باید وزنش رو 5 الی 10 درصد در طول زمان کاهش بده.

🔹 داروهای شیمیایی که مصرف میکنید رو به حداقل برسونید.

این موارد در جیره غذایی تون باشه:

✅ تمشک تازه، توت فرنگی غیر براق و طبیعی، کلم بروکلی خام. مصرف روزانه زردآلو یا برگه زردآلوی خشک شده که البته بدون گوگرد باشه.

زردآلو برای تصفیه کبد بسیار مفید هست.

🍇🌷 مصرف میوه جات طبیعی و رسیده و سبزی جات تازه و سالم در وعده های غذایی.

در حد امکان نان سبوس دار مصرف کنید.

مصرف این موارد هم به این شکل هست که 

🟩 صبح ناشتا: یک عدد زردک

🟩 بعد از ناهار یک عدد زردآلو یا برگه زردآلو

🟩 بعد از شام یک عدد سیب رسیده شیرین

🔹 هر روز 4 لیوان آب جوشیده ولرم بنوشید.

✅ هر روز دو لیوان آب سیب طبیعی و یک عدد کدو خورشتی با پوست مصرف شود. حالا یه به صورت رنده شده و خام یا به صورت پخته شده.

🔶 حجامت خاص از لاله ی گوش فقط یک بار توصیه میشه.

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دارو نمیدونم تجربه ندارم ولی درمانشو میفرستم هرچقدر تونستید رعایت کنید درمان #کبد_چرب:🔶 کسی که دچار ...

🔹 یکی از درمان های #کبد_چرب که ساده هست:

❇️ هر روز هفت برگ کاسنی همراه با ناهار میل کنید. این موجب درمان کبد چرب میشه.

یه درمان دیگه:

❇️ هر روز عصر ساعت 5 یک لیوان عرق شاتره بنوشید.

🔹🔹🔹

یکی از درمان های بسیار عالی برای کبد چرب هم گرید یک و دو و سه اینه که 

همراه با غذا یک قاشق چایخوری چهار زیره مصرف کنید.

💥 و بعد از شام یک قاشق چایخوری سیاهدانه مخلوط با عسل طبیعی رو به صورت جویدنی بخورید. پودرش نکنید. همینجوری بجوید و میل کنید.

این دارو یه فایده بسیار عالی دیگه هم داره. اینکه سنگ و شن کلیه و مثانه رو نابود میکنه!

✅ هر کسی سنگ مثانه یا کلیه داره این دارو رو مرتب استفاده کنه تا معجزاتش رو ببینه...

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دکتر نگفت چه روزی بدم🥲

تو سونو رحم و تخمدانتون نوشته تخمدانها سایزشون نرماله

من که تنبلی خفیف دارم سایزشون ببشتر شده نسبت ب سونو دوسال پیشم 

آقا منم بفرستم؟سونو تیروییدمه

بفرستید شاید بتونم کمکی کنم 😅

من ازمایش تیرویید ساده ای داده بودم 

سونو ندادم تاحالا 

تو سونو رحم و تخمدانتون نوشته تخمدانها سایزشون نرمالهمن که تنبلی خفیف دارم سایزشون ببشتر شده نسبت ب ...

من کیست۸سانتی و افزایش تنبلی داشتم پارسال حالا نیمدونم چیکار کنم

نه همه علائمشو دارم موی زیر چون هم زیاده و ضخیم چاقی شکم و موی زائد دارم

این نشونه تنبلیه نمیدونم چرا سونوگرافیه نگقته فولیکول ریز دارید 

این سونو قبلمهاین سونو جدیدم

ممکنه کم کاری تیرویید داشته باشید یا بیماری خودایمنی هاشیموتو