2777
2789
عنوان

niniyar5 niniyar3 من جواب میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 3467 بازدید | 555 پست
ضعیف شدم نبودم…درست حق باتوعه🥲💔درست حرفت منطقیه اگر بود تا ی بچه سالم نبود بد تر میشدم چشم عزیز دل ...

قربونت برم همچنین 😘

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚      خطرناکترین خوردنی دنیا  گول ظاهر آدماست!

@elahejafari    

سلام عزیز دلم خوبی 

فدات بشم من یکم اشتباه متوجه شدی🥲😂💔

من خودم دختر ام و این ی متن بود که توی تل دیدم و دست کمی از زندگی من نداشت …چون منم سکوت و انتخاب کردم و حسرت میخورم:)

نمیدونم سرگذشت اونا چی شد ولی دعا میکنم خوشحال و خوشبخت باشن💔

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@elahejafari سلام عزیز دلم خوبی فدات بشم من یکم اشتباه متوجه شدی🥲😂💔من خودم دختر ام و این ی متن ب ...

آها ممنون عزیزم که توضیح دادی فکر کردم پسری و راجب عشقت تاپیک زدی اما داستان قشنگی بود ممنون عشقم 😅😅

آها ممنون عزیزم که توضیح دادی فکر کردم پسری و راجب عشقت تاپیک زدی اما داستان قشنگی بود ممنون عشقم 😅 ...

خواهش میکنم اشکال نداره گاهی اشتباه پیش میاد❤️

متوجه شدم…

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡

اما خیلی داستان قشنگی بود 🙂🌹

اره 💔

برای همین تاپیک زدم که اگر کسی میبینه ی تلنگر باشه بهش آدم حتی اگه پس زده بشه فارغ از اون حس بعدش که میدونم خیلی بدههه….لاعقل به دلش مدیون نیست  میگه من تلاشم و کردم😔💔

کاش من جسارت داشتم کاش میدونستم ….شاید الان حسرتی در کار نبود:)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اما ای کاش پسره به ذختره پیشنهاد ازدواج میداد 🙂

پسره ی جوراییی عین من بوده فقط میخواسته بفهمونه عاشق شده راه اشو بلد نبوده ی ترس و واهمه داشته 💔💔

چه ای کاش هایی که توی زندگی هامون نیست….

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره دقیقا همینطوره شاید بعضی عشق ها فقط اینطوری و دورا دور قشنگن 🙂

درسته💔🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@ملکه__بنفش    

میشه ناشناستو چک کنی ؟

درخواست شده ی ناشناس عین ناشناس من بزنی دیگه بقیه اشو نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جمله اولت اوکیجمله دومتو نمیفهمم ینی چی؟

یکی توی ناشناسم کارت داره میگه راجب اون دوستته که آنلاین نیست و نگرانشی دوست داشتی به ناشناست سر بزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40