2777
2789
عنوان

niniyar5 niniyar3 من جواب میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 3467 بازدید | 555 پست
نگا کن رومخو@jeon_tae

متوجه نشدم با کی هستی الان؟

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو پی میگم

اوکی خوندم ...

با این منم بحثم شد ولش کن ک چی؟؟یه جوری خودشونو بالا میبینن و همچین دت دت میکنن انگار کی ان و چیکارن ...

اهمیت نده

اینجا سرزمین گرسنگان جنسی،پر ادعایان تو خالی،و رخ بگیران بی اصالت است...

1✅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡

@lost_bitch    

سلام عزیزم خوبی من کاربر col هستم تعلیق شدم میشه لطفا به کاربر lost_bitch بگی که من تعلیق شدم و کد تخفیف رو برای تو بزاره بدی به من تا منم کد سوپر مارکت رو بدم بهش ، یک دنیا ممنون عکس پروفایلش یه دختر با موی چتری مشکی و صورتی هست

نمیدونم میشناسیدش یا نه ولی همچین پیامی دریافت کردم خواست به شما برسونم:)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@lost_bitch سلام عزیزم خوبی من کاربر col هستم تعلیق شدم میشه لطفا به کاربر lost_bitch بگی که من تعل ...

اوکی درخواست دوستی بده

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 
@lost_bitch سلام عزیزم خوبی من کاربر col هستم تعلیق شدم میشه لطفا به کاربر lost_bitch بگی که من تعل ...

KHBYDMHSRJDTNCAYP1 این کد

بگو تا پایان امروز استفادش کنه تا منقضی نشه

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 
KHBYDMHSRJDTNCAYP1 این کدبگو تا پایان امروز استفادش کنه تا منقضی نشه

مرسی عزیزم الان به ناشناسی که بهم داده بود پیام میدم و میدم ولی نمیدونم اون کی آنلاین بشه و بهت کد رو بده اشکالی نداره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم الان به ناشناسی که بهم داده بود پیام میدم و میدم ولی نمیدونم اون کی آنلاین بشه و بهت کد ر ...

نیازندارم کد رو دیگه عزیزم