2777
2789
عنوان

niniyar5 niniyar3 من جواب میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 539 پست
سلام عزیزم مرسی پاسخ دادین خسته نباشین❤️پس من از کی بپرسم؟؟چون اومدم تا کلی اعلان دارم ولی تایپک ترک ...

منظورت همون کاربره که گفت داداشش مریض بود ؟

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
منظورت همون کاربره که گفت داداشش مریض بود ؟

سلام عزیزم متوجه نشدم منظورتو؟

تاپیک درمورد کسی نیست درمورد تعلیق های پی دی پی خودمه که بی دلیل بودن 

جریان اونو نمیدونم گلم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم  ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی نی نی یار اعدای خدایی میکنه مگه میشه استغفرالله مگه کی هستن که ادعای خدایی کننن لطفا اگ ناراحتی حرفی نزن که بعد پشیمون بشی عزیزم 😐😐😐😑😑😑

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

اسی نی نی یار اعدای خدایی میکنه مگه میشه استغفرالله مگه کی هستن که ادعای خدایی کننن لطفا اگ ناراحتی ...

باشه گلم مرسی بابت گوش زد لطف کردید🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم  ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔

سلام عزیزم متوجه نشدم منظورتو؟تاپیک درمورد کسی نیست درمورد تعلیق های پی دی پی خودمه که بی دلیل بودن ...

آخه چندروز پیش اینجا دعوا شد ، یه خانوم با یه خانوم باردار 

فکر کردم شمایی

بهرحال ارزش نداره خودتو اذیت کنی

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
آخه چندروز پیش اینجا دعوا شد ، یه خانوم با یه خانوم باردار فکر کردم شماییبهرحال ارزش نداره خودتو اذی ...

اهاااا نه این کاربر هم توهین کرد ولی من نبودم 

مرسی عزیزم چشم❤️🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشقم سومین کاربریمه یواش تر یکم😭@پشمک_قانوم ام، توروخدا تاپیک آخرمو نگااااول خودش به آیدلم فحش داد ...

تاپیکات همشون مورد داره و میرینه ب هیکل پسرامون

بشخصه یکبار دیگ ببینم تاپیک چرت و پرت زدی راجب پسرا ک فق هیت جم شه من میدونمو تو 

عجبا

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

تاپیکات همشون مورد داره و میرینه ب هیکل پسرامونبشخصه یکبار دیگ ببینم تاپیک چرت و پرت زدی راجب پسرا ک ...

چه موردی داره دقیقا؟ من دارم واسه خودم مسخره بازی درمیارم ولی یسری..... فکر میکنن من خلم

درضمن مگه تو و عسل و نغمه نبودید گفتید هیترا رو ولش؟

چه موردی داره دقیقا؟ من دارم واسه خودم مسخره بازی درمیارم ولی یسری..... فکر میکنن من خلمدرضمن مگه تو ...

تو خودت یپا هیتری

همین مسخره بازیت باعث میشه برا پسرا هیت جم میکنی حالیته؟

من مطمینم و همینطور بقیه بچه های دت دت مطمینیم هیتری

وگرنه این حجم از بی غیرت بودن سر بی تی اس از هیچ ارمی ای بر نمیاد

تو خودت یپا هیتریهمین مسخره بازیت باعث میشه برا پسرا هیت جم میکنی حالیته؟من مطمینم و همینطور بقیه بچ ...

محض اطلاعت فقد برا خودم هیت جمع میشه نه پسرا

خدایااا یه بچه 16ساله داره میگه منی که از 97/8آرمی ام، هیترم😂

من بی غیرتم؟ میدونی چقدر سر بحث کردن با هیترای اینجا تعلیق شدم؟ 

اها نکنه مدرکتون اینه که شیوا رفته تاپیک صاحب قبلی اکانتم رو نگاه کرده؟ 😂نکشیمون کاراگاه

محض اطلاعت فقد برا خودم هیت جمع میشه نه پسراخدایااا یه بچه 16ساله داره میگه منی که از 97/8آرمی ام، ه ...

خودت میرینی ب هیکل پسرا 

بعد خودت میای جمعش کنی بدترش میکنی

باشه بابا ارمی!

مسخرشو دراوردی دیگ

خودت میرینی ب هیکل پسرا بعد خودت میای جمعش کنی بدترش میکنیباشه بابا ارمی!مسخرشو دراوردی دیگ

خخخ، من با گفتن اینکه(میخوام با بایسم ازدواج کنم/بایسم رو دوست دارم/چرا به بنگتن هیت میدید؟) شدم هیتر و ریدم به هیکل پسرا؟ عجب بابا عجب

عشقم سومین کاربریمه یواش تر یکم😭@پشمک_قانوم ام، توروخدا تاپیک آخرمو نگااااول خودش به آیدلم فحش داد ...

فحش که نداد توهین کرد نباید جواب میدادین نادیده میگرفتین همیشه که نباید جواب بدین یا توهین کنین اون موقع من نبودم من یازده شیفتم تمام میشه ولی منم بودم شما رو لغو میکردم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه