2777
2789
عنوان

توخواب دیدم همه چیو

72 بازدید | 3 پست

یه هفتس حالم خیلی بده باشوهرم همش دعواداریم زندگیم داره ازهم میپاشه بامامانم توخونه دعواداریم اصن سنگینم بی رحم شدم حالم خیلی بده فکرای عجیب غریب میادتوسرم خداشاهده من نماز شب و صبم تواین یه هفته قضاشده ینی بجزشیطون انگارطلسم شدم نمیتونم بلندشم تواین یه هفته ب شدت خواب وحشتناک میبینم خواب قبرستون مرده زیرخاکی مامانم میگه توخواب جیغ میکشی ولی یادم نمیادچی میبینم دقیقا بچهادوستان توروخدا توروبجان عزیزاتون قسم میدم دعاکنین زندگیم داره ازهم میپاشه شوهرم سردشده من زن بابادارم خیلی باهام لجن ولی نمیخام گناه بشورم نمیدونم کی دعاگرفته توروخداهرچی درباره باطل سحروجادو ایه قران میدونین بگین انجام میدم ولی جای دعانویس نمیرم میترسم توروخدادعاکنین زندگیم خوب بشه بخدا دعای شما نی نی سایتا خیلی گیراس دیگه نمیدونم چجوری خواهش والتماس کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام . تا چهل روز ، هر روز سوره بقره رو کامل تلاوت کنید . 

و همچنین تا چهل روز صوت سوره بقره رو تو منزلتون پخش کنید . 

First of all , love yourself