2777
2789
عنوان

دلم میخواد خیانت های شوهرم رو تلافی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 56 پست
پس بخاطر همینه ک عرگوهی دلش میخاد میخوره

آره دیگه می‌دونه راهی ندارم جز سازگاری حالم از هر چی نر بهم میخوره دلم برای بچم میسوزه 

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این می‌سوزم همش منو تحقیر می‌کنه میگه کی به تو نگاه می‌کنه بخدا من اصلا بد نیستم دلم میخواد این ک ...

نکن خاهر گلمممم بهترین ادما هم نگات کنن ب چشم دوس داشتن نیست ب چشم سو استفاده از موقعیتته همسر تو اگر چیزی ب عنوان فهم داشت ک خیانت نمیکرد چیو بهش اثبات کنی؟؟؟

اگ کسی ب شما نگاه نمیکنه چرا اومد خونه شما و خواستگاری کرده؟؟

شما قطعا مشکلی نداری و مشکل از بیغیرت و بیشور بودن همسرتونه

از اینایی گ میگن توام دلت هوس رابطه غیراخلاقی کرده نرنج اینا خیانت ندیدن ک ببینن حسی مث خرد شدن تمام استخونای بدنه مث از رس دادن ی عزیزه ایشالله ک هیچوقتم خیانت نبینن🤍🌸

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

واااااایعنی شما مشکلی نداری یعنی چی اخه

هیچ اشکالی نمیبینم خودم دسترسی کامل به گوشیش و اجازه دارم ولی نمیرم سرش

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

نکن خاهر گلمممم بهترین ادما هم نگات کنن ب چشم دوس داشتن نیست ب چشم سو استفاده از موقعیتته همسر تو اگ ...

فکر کن زن خراب رو امروز آورده خونه به من میگه چای بزار بعد برو حتی چایی شون رو خودم درست کردم خونه رو مرتب و خالی کردم رفتم به کی بگم آخه معلومه که دنبال هوس هستند ولی دلم خیلی شکسته دلم میخواد حتی شده به دوروغ یکی بهم بگه دوست دارم

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند
هیچ اشکالی نمیبینم خودم دسترسی کامل به گوشیش و اجازه دارم ولی نمیرم سرش

ما هم همین اجازه ها رو داریم 

ولی اگه کسی ک خیانت میکنه  ب راحتی هم میتونه پاکش کنه 

مخصوصا اگهدور و برش زن زیاد باشه و اجازه دسترسی ب زن های دیگه براش راحت باشه 

صد درصد داره خیانت میکنه 

شما هم لطفا برو شوهرتو بچسب  اصلا حس خوبی از زندگی شما نگرفتم

ما هم همین اجازه ها رو داریم ولی اگه کسی ک خیانت میکنه ب راحتی هم میتونه پاکش کنه مخصوصا اگهدور و ب ...

من بهش اعتماد کامل دارم چون اونم از من اعتماد گرفته ماه قبل تولدم بود تو کافه برام گرفت گفتم میخوام چندتا همکلاسی ها بیان یکیش اکسم بود گفتم ببین فلانی هم هست اگه هر موردی داری الان بگو ما اینقدر به هم اعتماد داریم یه رابطه سالم اینجوریه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

من بهش اعتماد کامل دارم چون اونم از من اعتماد گرفته ماه قبل تولدم بود تو کافه برام گرفت گفتم میخوام ...

ما هم خیلی اعتماد داریم بهم   از بچگی عاشق همیم و اصلا هم دوران مجردی دوست پسر یا دوست دختر نداشتیم 

ولی. بازم بنظرم روش شما خیلی مناسب ما نیست