2777
2789
عنوان

واقعا یسری کاربرا

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 47 پست
در این حد عجیبن

✅️🦋

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی کاربری دارم ببین دوتا دونه پیامم نفرستادم باهاش منو بیخودی تعلیق مشکی کرد 😐

😂😂😂الهی بگردم چقد مظلومی 

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
من با کوچیک و بزرگ و پیر و جوون حوصله بحث ندارم میبینم حالیش نیست و نمیخواد بفهمه میگم اوکی تو درست ...

مام بحثمون همینه

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
حرفت گه درسته اما زیاد دیدم دخترای دبیرستانی و گاها راهنمایی حتی میان تایپیک دروغ می‌زنند بعد که دست ...

من اصلا بحثم دفاع از هم نسلیای خودم نیست

بحثم کساییه که وقتی میبینن داری مثل ادم حرف میزنی میپرن بهت چون صرفا از نسل جدیدی 

😂😂😂الهی بگردم چقد مظلومی

چندبار ب نی نی یار گفتم تماس باماهم گفتم میگه خودمون میدونیم چکار میکنیم بعد یجا دیگه طرف فحش جنسی داد تعلیق نشد نی نی یار گف دخالت نکنین😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
چندبار ب نی نی یار گفتم تماس باماهم گفتم میگه خودمون میدونیم چکار میکنیم بعد یجا دیگه طرف فحش جنسی د ...

😂😂حس میکنم اکانتای خود نی نی یاراعه

😂😂حس میکنم اکانتای خود نی نی یاراعه

اره یهو دیدی بعضی کاربرارو تا میگی بالا چشمت ابرو ب ثانیه نمیکشی تعلیق میشی؟ میگم خود نی نی یار بوده😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
خب عزیزم فکر نمیکنید میتونید تاپیک و ترک کنید و با هم نسلای مودب خودتون هم کلام بشید؟

ربطی زیاد به سن و سال نداره منم بارها شده یعنی حتی تیکه یا کنایه هم نبوده کاملا تایپ خوب بوده اصلا انگار جنون بهشون میده یهو برمیگردن توهین میکنن

یک بار هم که نی نی یار اونی که فوش داده بود رو کار نداشتا منو و یک بنده خدای دیگه که هیچی نگفته بود تعلیق میخواست بکنه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره یهو دیدی بعضی کاربرارو تا میگی بالا چشمت ابرو ب ثانیه نمیکشی تعلیق میشی؟ میگم خود نی نی یار بوده ...

دقیقااااااا😂😂😂😂😂😂

ربطی زیاد به سن و سال نداره منم بارها شده یعنی حتی تیکه یا کنایه هم نبوده کاملا تایپ خوب بوده اصلا ا ...

وای دقیقا بخدا

وای دقیقا بخدا

موندم امثال اینا که تحمل مجازی و ریپ خوردن رو نظراتشون رو ندارن واسه چی میان همچین جاهایی خب پاشید برید همون تیمارستان بمونید اعصاب مارم خط خطی نکنید

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

موندم امثال اینا که تحمل مجازی و ریپ خوردن رو نظراتشون رو ندارن واسه چی میان همچین جاهایی خب پاشید ب ...

اینا ک خودشونو روانی قبول ندارن

ماهایی ک بخاطر اینا روانی میشیم و فقط روانی میبینن

2810