2777
2789

من تلاش میکنم به خودم فشار میارم ولی بازم نتیجه چندانی نمیبینم و روحیمو میبازم... 

حتی بهتر از هم سطحامم ولی مربیم این حسو بهم نمیده مثلا وسطاش میگه اگه نمیتونی بشین ولی اونارو همراهی میکنه البته مهربونه ها ولی انگار انتظاری ازم نداره سختگیری نمیکنه اصرار نمیکنه.. 

احساس میکنم نمیتونم عرضشو ندارم... 

هیچکس نمیدونه در من چی میگذره من زیاد اجتماعی نیستم کلا هم از لحاظ روحی تو چالشم تو اون فضا هم از لحاظ توان جسمی... 

خیلی به خودم فشار میارم ک با هر دو کنار بیام ولی بی روحم خیلی.... 😔💔نمیشه انگار نمیتونم.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیم باعرضه‌ای. به خودت القای منفی نکن. می‌تونی. تلاش کن‌.

تلاش میکنم درسته ک مدت کمیه این ورزشو شروع کردم ولی خیلی تلاش میکنم اما بی نتیجس انگار 

مربیم ازم انگار انتظاری نداره گاهی فک میکنم باید ول کنم.. 😔

تلاش میکنم درسته ک مدت کمیه این ورزشو شروع کردم ولی خیلی تلاش میکنم اما بی نتیجس انگار مربیم ازم انگ ...

تازه شروع کردی طبیعیه. انتظارات مربیتو ول کن. از آموزشش استفاده کن ولی خودت سطحتو تعیین کن. بی‌انگیزه نباش.

تازه شروع کردی طبیعیه. انتظارات مربیتو ول کن. از آموزشش استفاده کن ولی خودت سطحتو تعیین کن. بی‌انگیز ...

یکمم کند یاد میگیرم... از لحاظ اجتماعیم جور نیستم اونجا نفس گیره واقعا.. میترسم بعد چند سالم اینجوری باشم و پیشرفتی نباشه

یکمم کند یاد میگیرم... از لحاظ اجتماعیم جور نیستم اونجا نفس گیره واقعا.. میترسم بعد چند سالم اینجوری ...

تو تلاشتو بکن از حالا نگو می‌ترسم نشه. ترس حس طبیعیه اما نباید غرقش شی چون اغلب همون می‌شه که می‌ترسی. برای خودت مفید باش و باعزت‌نقس

تو تلاشتو بکن از حالا نگو می‌ترسم نشه. ترس حس طبیعیه اما نباید غرقش شی چون اغلب همون می‌شه که می‌ترس ...

من قبول دارم ک پرتلاشم و نسبتا خوبم ولی نیاز دارم ک مربیم جدی بگیره منو 

چون من با کلی آرزو دارم کار میکنم و این واسم سنگینه ک جدی گرفته نشم... 

2810