2777
2789
عنوان

بچه‌ ی سوم سخت تره یا دوم

102 بازدید | 6 پست

بعد پنج سال می خوام سومی رو بیارم ،از نظر جسمی و روحی عالیم ،با بارداری هم مشکلی ندارم،فقط از زایمان میترسم ،زایمان طبیعی خیلی سخته می ترسم سومی بدتر از دومی باشه چون دومی واقعا سخت تر از اولی بود ،کسایی که سومی هم دارن زایمان طبیعی هم کردن لطفاً بگن زایمان سوم خیلی سخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سزارین کن

نه سزارین نمی خوام چون شکمم بخیه می خوره بدم میاد از شکل شکم بعضی ها بعد زایمان و عوارض بعدش ...از دردش  طبیعی هم نمی ترسم از اینکه بعدش به خودم صدمه برسه به سلامتی و زیبایی و ....میترسم ،یعنی سومی بیارم امکان‌اینکه زود پیر شم  وسلامتیم خطر بیفته هست ؟الآن دو تا دارم خیلی نسبت به سنم خوبم ولی میترسم سومی باعث شه بشم مثل پیرزن ها 

اختیار خودتون رو دارید ولی چه دبی دارید ک توی این دنیایی که روز ب روز همه چی داره بدتر میشه، پای بچه ...

بچه نور زندگی هست ،خیلی دوست دارم بچه ها رو😍اگه ترس از مریضی نبود و ضعف و مثلا مادر یا خواهری داشتم یکم بهم کمک می کرد حداقل چهارتا دنیا میوردم‌ .ولی خدا می دونه کسی ندارم کمک کنه بهم واسه همین بعد زایمان باید سر پا باشم نمی تونم سزارین کنم نه می تونم استراحت کنم .واسه اون دوتام همین طور بود چون کسی نبود کمک کنه

من بعد ۱۱ سال تو آوردن دومی موندم بخاطر خیلی چیزا ولی اگه همه جوره شرایطت اوکیه سزارین کن درد نکشی

سزارین نمیتونم اصلا ،چون بعدش کسی نیست از خودم بچه ها مراقبت کنه ،با طبیعی بلافاصله بعد زایمان می تونم بلند شم خودم کارهای خونم رو انجام بدم و به بچه هام برسم مثل زایمان های قبلیم