2777
2789
عنوان

چرا بعضی خانما میترسن شوهرشون مغازه لباس زنونه داشته باشه 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 76 پست
مردی ک عاشق زنش باشه هزار تا زن خراب هم بیان دورش باز محل نمیده اونی ک پاش میلرزه عاشق زنش نیست خیال ...

یعنی اینهمه که به زنشون خیانت کردن یکی عاشق نبوده مگه میشه 

انقد بودن که عاشق بودن برای زنشون میمردن ولی اخرش چیشد قسمت این بوده دیگ که اون مرد عاشق یکی دیگ بشه خیانت کنه با قسمت میخوای چیکار کنی بعضی اوقاتم ادم هر وقت جلوی ضرر بگیره منفعته 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅           

یعنی اینهمه که به زنشون خیانت کردن یکی عاشق نبوده مگه میشه انقد بودن که عاشق بودن برای زنشون میمردن ...

نه عزیزم عاشق نبودن 

صرفا میخواستن ازدواج کنن 

آدم عاشق متعهده 

این همه زن خیانت کار هست که به شوهراشون خیانت میکنن همیشه ک مردا بد نیستن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم عاشق نبودن صرفا میخواستن ازدواج کنن آدم عاشق متعهده این همه زن خیانت کار هست که به شوهراشون ...

خب ب هر حال اون زن خیانت کار هست که با مرد متاهل میره 

اون مرد عاشق نبوده مگه میشه توی این دنیا کسی عاشق زن یا شوهرش نبوده خیانت کرده باشه دیگ چرا خودمونو گول بزنیم انقد هستن فراوون 

خب ب هر حال اون زن خیانت کار هست که با مرد متاهل میره اون مرد عاشق نبوده مگه میشه توی این دنیا کسی ع ...

عشق واقعی تعهد میاره 

اون آدم های که میبینی خیانت میکنن عاشق طرف مقابل شون نیستن صرفا بخاطر رفع نیاز و فشار خانواده ازدواج کردن 

فقط داریم از تجربه امون میگیم وگرنه هیچ کس از زندگی کسی خبر نداره امیدوارم اونجوری که میگی باشه اعتم ...

عزیزم من جاریم خیانت کرد و با یه مرد دیگه رابطه داشت

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
عشق واقعی تعهد میاره اون آدم های که میبینی خیانت میکنن عاشق طرف مقابل شون نیستن صرفا بخاطر رفع نیاز ...

عزیزم من هر چی میگم باز حرف خودتون میزنی میگم کل دنیا یعنی این دنیا دو یا سه تا ادم نیس که بگی خب درسته 

هزارن هزار نفر وجود داره و خواهد داشت مگه میشه یکی نبوده باشه ای بابا من دیگ واقعا حوصله بحث ندارم 😑😑😑😑🙄🙄

عزیزم من جاریم خیانت کرد و با یه مرد دیگه رابطه داشت

خب ببین مگه میشه از اول عاشق شوهرش نبوده باشه بعدا باعث شده از شوهرش سرد بشه یا خوشی بزنه زیر دلش بره خیانت کنه 

ولی متاسفانه ی عده فکر میکنن دنیا با اینهمه ادم داخل خودش بازم یکی نبوده که عاشق زنش یا شوهرش بوده باشه خیانت کنه 

یکم ادم به مغزشم فشار بیاره بد نیس 

وای 😑😑😑😑😑😑

اینقدر بدم میاد اینجوری میگن.زن اینقدر بی ارزش نیست بخواد خودش رو کوچیک کنه و مخ مردهای متاهل رو بزن ...

انقد هستن که باید فقط ببینی 

ی بار توی اینستا کلیپ دیدم داشتن از خانوما میپرسیدن کهمیخوان با مرد متاهل که جدا شده ازدواج کنن همه گفتن اره فلان 

بعد از پسرا پرسیدن که مثلا میخوان با زن های متاهل که جدا شدن ازدواج کنن گفتن نه 

ما خانوما ارزش خودمونو پایین اوردیم فقط خودمون 😐

عشق واقعی تعهد میاره اون آدم های که میبینی خیانت میکنن عاشق طرف مقابل شون نیستن صرفا بخاطر رفع نیاز ...

یکی از اقواممون هست عاشق زنشه ولی بارها خیانت کرده .چون به شدت هم گرم مزاجه و هم تنوع طلب.سنشم کم نیست ۵۰ سالشه.خودشم میگه زنم نباشه میمیرم همه زندگیمه.

انقد هستن که باید فقط ببینی ی بار توی اینستا کلیپ دیدم داشتن از خانوما میپرسیدن کهمیخوان با مرد متاه ...

مردهایی که خیانت میکنن بیشترشون تنوع طلبن.بعضیاشون میان به یه زن دیگه دروغ میگن که آره با زنشون مشکل دارن و میخوان جدا بشن ولی دارن با زنشون به خوبی و خوشی و عاشقانه زندگی میکنن.زن باید مواظب باشه گول اون مردهارو نخوره.اگه این زن باهاش نباشه میرن با یه زن دیگه.بعضیام بعد خیانت زنشون ازشون جدا میشه و اون مرده زن جدیده رو هم ول میکنه و میره با یکی دیگه.عضی مردها تنوع طلب و هوس بازن.همش که زن ها مقصر نیستن.

عزیزم من هر چی میگم باز حرف خودتون میزنی میگم کل دنیا یعنی این دنیا دو یا سه تا ادم نیس که بگی خب در ...

خداروشکر ک حوصله بحث ندارید انقد بحث می‌کنید 😀

عزیزم شما بری تاپیک های خیانت هم ببینی متوجه میشی خانومه تاپیک زده شوهرم خیانت کرده بعد بیوگرافی زندگیشون میبینی متوجه میشی اصلا عاشقانه ازدواج نکردن  مثلا شوهره  اصلا ذره ای محبت نداشته یا رابطه شون سرد بوده یا مثلا احترام نمیزاشته یا دست بزن داشته. خب معلومه این آدم خیانت هم میکنه 

برعکس تاپیک های زوج های موفق ببینی میبینی که مرده چقد مهربون و احساسی بوده. احترام میزاره به زنش کمک میکنه زن شو دوستداره خب معلومه احتمال خیانت این آدم به صفر می‌رسه  

یکی از اقواممون هست عاشق زنشه ولی بارها خیانت کرده .چون به شدت هم گرم مزاجه و هم تنوع طلب.سنشم کم نی ...

خب اینکه طرف میگه من زنم نباشه میمیرم ک نشون عشق نیست 

عشق لازمه اولیه اش تعهده