2777
2789
عنوان

چرا بعضی خانما میترسن شوهرشون مغازه لباس زنونه داشته باشه 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 76 پست
ما قبلا مغازه داشتیم بعضی زنا قشنگگگگ میومدن برای جنس مفت بردن و رابطه و.... ممکنه شوهرشون از صدبار ...

نه عزیزم طرف اگه خوب باشه مشکلی ایجاد نمیشه 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته برای ماهم خداروشکر مشکلی پیش نیومد ولی ممکنه یبار گول بخورن چرا میگن شوهرتون رو امتحان نکنید؟

قبول ندارم من 

تو هر شغلی خیانت ممکنه پیش بیاد طرفت باید خوب باشه 

شاید شوهر شما خوب باشه ولی من خیلی از مردا رو دیدم اونا خوبن ولی زنا هایی هستن گولشون بزنن هر چقدر خوب باشن بازم نمیتونن جلوی هوس شونو بگیرن بهتره لیشتر مراقب باشی اسی انقد اعتماد ادمو بیشتر میترسونه 😐😬😬

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅           

شوهر دارم ۲۰ ساله 😐😐😂

منظور شوهر داشتن نبود اون موقعیت که بقیه تجربه کردن بود. احتمالا حساس نیستی یا نموندی تو مغازش که ببینی. چون همیشه لازم نیست شوهر کرم داشته باشه ما از اینکه یکی دیگه بخواد عشوه خرکی بیاد برا شوهرمون هم انگیزه قتل پیدا میکنیم. 

شاید شوهر شما خوب باشه ولی من خیلی از مردا رو دیدم اونا خوبن ولی زنا هایی هستن گولشون بزنن هر چقدر خ ...

عزیزم چه مراقبی 😂بنده خدا عین خر کار می‌کنه 

البته بیشتر اوقات هم مغازه نیست و مغازه مردونه شون هست ولی اعتماد دارم بهش روزی هزار تا خوشگل میره پیشش

شوهر دوستم گلفروشه.  برای تبلیغ مغازش داده بود یه بلاگر خانم تبلیغ کنه 

اون خانمم اومده تو کلیپ الکی گفته اره فلانی هر هفته زرام گل میفرسته خیلی موندگارن و قیمت خوبه فلان 

دوستم سر اینکه چرا تو هر هفته به این خانم گل دادی دعوا گرفته و جدا شدن 

هرچی گفت والا تبلیغ بوده باور نکرد که نکرد 

حتی خانم بلاگر رفته گفته من باردارم خودم همسر دارم فقط تبلیغ بوده باید یه چیزی میگفتم الکی گفتم حتی اون گل بعد کلیپ پس دادم

خانم محکم پا حرفش ایستاد جدا شد 

الانم پشیمونه

شوهر دوستم گلفروشه. برای تبلیغ مغازش داده بود یه بلاگر خانم تبلیغ کنه اون خانمم اومده تو کلیپ الکی ...

چقدر دوستت بی عقل بوده 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
بری امار خیانت بین کسایی که خانم واقا همکار بودن رو دربیاری قبول میکنی

خب دیگه دارم میگم خیانت تو هر شغلی ممکنه 

مگه فقط مغازه لباس زنونه هست ؟؟ طرفت باید خوب باشه 

عزیزم چه مراقبی 😂بنده خدا عین خر کار می‌کنه البته بیشتر اوقات هم مغازه نیست و مغازه مردونه شون هست ...

مگه تو همیشه پیششی که اینو میگی 🤐

اسی یکم بیشتر مراقب باش 🙄

اینو همیشه بدون هیچ چیز از هیچ کس بعید نیس 😏

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅