2777
2789

میگه هر شب وازلین و پودر بچه میزنم به پوستم بعد ۲۰ دقیقه میشورمم  

ماسک اسکراب  خود ماسکا ورقه ای

خود بخور گرم اتو صورت برا پاکسازی استفاده میکنه   تونر دو فاز میزنه هر شب 

ضد آفتاب مرتب   

من ولی فقط شوینده و آبرسان استفاده میکنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بنظرم ی مقدار بستگی ب ژنتیک هم داره

ولی با وازلین اصلا موافق نیستم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

شما کار درست انجام میدی فقط رو آبرسانت مرطوب کننده هم بزن وگرنه بی فایدس

ضد آفتابم خیلی مهمه 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

من بابام ی دختر دایی داره 23 24 سالشه

اقا ماشالا پوستش مث آیینه س

هیچ کاریم نمیکنه فقد ی ضد افتاب🥹

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

والا من وازلین ب زور ب کف پام میمالم 

دوستتم ژنش خوبه 

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

منم پوستم اینطوره

بنظرم چون چیزی نمیزنم حتی کرمپودر نمیزنم وقتی بخوام میکاپ کنم 

سالها استفاده نکردم‌

دوستت فکر نکنم راست بگه

وازلین خودش لکه میاره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

فکر کنم ژنتیمی باشه، پوست منم خیلی خوبه، صاف و سفید، ضد افتاب و ابرسان خوب میزنم، اما ارثیه به مادر بزرگم رفته، ایشون 90 سال سن داشتن همچنان پوستشون شفاف بود و 20 سال جوونتر میزد چهرشون 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!