پول . معیارشون اینه که همسرشان سهمی تو زندگی داشته باشه . معیار عادی ای هم هس
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
خوب شغلهای دیگه پولش بیشتره !بازایابی که من هستم درآمدش خیلی بیشتره
شغلهای دیگه هم همینن. مثلا من بارها شنیدم میرن تو بانکا میگن دختر مجرد کدوماشونه
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
راست میگه چون شغل آسونی هست نصف سال هم تعطیلی داره حقوق هم داره محیط هم همه پسند هست
انصافا اگر بخوای درست کار کنی شغل آسونی نیست سر و کله زدن با یه تعداد بچه با این دید که اینها قراره آینده مملکت رو دست بگیرن و باید باهاشون اصولی و درست رفتار شه کار رو سخت میکنه