2777
2789
عنوان

چرا دخترهای معلم خواستگار پیدا میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 22 پست

به هزارو یک دلیل مجرد که بودم وقتی میگفتم معلم هستم کلا دید بقیه عوض میشد و بم اعتماد میکردن حتی یبار بانک رفتم برای کاری سند نداشتم بانکیه گف از کجا بدونم دروغ نمیگی؟ خودش یکم فکر کرد بعد گف نه معلم دروغ نمیگه و کارمو راه انداخت .  خواستگار نظامی هم زیاد داشتم ولی من شغل آزاد میخواستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم😐😂منم زیاد شنیدم

زن داییه مامانم برا پسرش میخاد زن بگیره،ی دختره دیده بود فک کرده بود معلمه میخاس برا پسرش اینو بگیره،الان فهمیدن اشتباه شده و معلم نیس کنسلش کرد😐

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
2805

این اول پول براشون مهمه بعد پرستیژ وگرنه دخترو واسه خودش نمیخوان ی جور معامله که اینده رو تضمین کنه براشون ...

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
انصافا اگر بخوای درست کار کنی شغل آسونی نیست سر و کله زدن با یه تعداد بچه با این دید که اینها قراره ...

خیلی از معلم ها اصلا اهمیت نمیدن مثل معلم پسر خودم اصلا انگار نه انگار نه درس میپرسه نه امتحانی نه مشقی بیشتر روز ها هم نیست اعتراض هم گذاشتیم فایده نداشت

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉

من با یه خانومی حرف میزدم معلم بود بنده خدا میگفت از هر قشری براش خواستگار میرفت پسندش نمیکردن میگفت حتی همکارای خودمم پسند نکردن علتش هم میگفت چون فقیریم همه دنبال دختر پولدارن خلاصه که هر معلمی هم خواستگار خوب نداره