2777
2789
عنوان

خیانتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 354 پست
والا الانم دوست دارم ازدواج کنم😅ولی شرایط میخاد ازدواج....والا من دوست ندارم زیاد فاصله بیفته بین س ...

شوهرمنم میگ ازماگذشت دیر شد فلان شد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

دالگه ته اگر راس ایوشی فکر کمه ترخینه بکه ارای زمسان سه شنبه وارانه ایمه بکیمن هه زانی ول ژنیل ناو ...

کورگم، تواستی تاوسان له فکر بیاید، نه الان 😁

ولا ناو طایفه ایمه ژن گردقد170 بالابرزه، رسما وایمه اویشن یه وجبی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرمنم میگ ازماگذشت دیر شد فلان شد

ن بابا کجا دیرههه 😂😂😂من هنوز زنم نگرفتم چ برسه بچه اینا

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

کورگم، تواستی تاوسان له فکر بیاید، نه الان 😁ولا ناو طایفه ایمه ژن گردقد170 بالابرزه، رسما وایمه اوی ...

مه له فکر بیاتام یا ته کمتر ول ژنیلا بوتای دنبال ترخینه بودی...ژن باید فره بلندیش نووو حداقل ی وجب له پیاگه کوتا تر بوووو قدت خوبع ولا

کسی وناو مال مانتو شلوار کیده ور اخه😅هر چشتی که فک بکی پوشم، فرق نمکه

مانتو منظورم بیرون بود...وله و نظر مه قد و وزنت خوبع بایس دامن و یا لباس کوردی بسین بکه ور خوشگل جوانانه ن پیرزنانه و خدا فره و مید کی له مه بپرس

ن بابا کجا دیرههه 😂😂😂من هنوز زنم نگرفتم چ برسه بچه اینا

خخخخخ توکی میخای ازدواج کنی بابا زودوتردس بکارشو مگ ب همین راحتیاس کی بری خاستگاری کی عقد کنی کی خونه زندگیو عروسیو اوه دست بجنبون

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خخخخخ توکی میخای ازدواج کنی بابا زودوتردس بکارشو مگ ب همین راحتیاس کی بری خاستگاری کی عقد کنی کی خون ...

چی بگم بخدا ۳۰میزنه بالا🤦‍♂️ازدواجم تا بری خاستگاری و عقد و عروسی و...خیلی زمان میبره گفتم پیررر شدم خبر نداری..راستی شغلش چیه ؟؟؟ولی زود زن گرفته شوهرتون تقریبا ۲۲سالگی و من با ۲۷هنوز فقط میتونم اسمشو ب زبون بیارم

چی بگم بخدا ۳۰میزنه بالا🤦‍♂️ازدواجم تا بری خاستگاری و عقد و عروسی و...خیلی زمان میبره گفتم پیررر شد ...

زندگیمو اینجا ریختم رو شناسایی میشم دیگه بیشتز این بگم🫠😆تاپیکارو میان میخونن توگوگل

مانتو منظورم بیرون بود...وله و نظر مه قد و وزنت خوبع بایس دامن و یا لباس کوردی بسین بکه ور خوشگل جوا ...

اهاااا 

عا دی ارا دیشت مانتو پوشم

لباس کوردی فقط ناو عروسی پوشیم، ناو مالیش هر چی دمه دسم بو😁

زندگیمو اینجا ریختم رو شناسایی میشم دیگه بیشتز این بگم🫠😆تاپیکارو میان میخونن توگوگل

اها بااااشه😂😂😂😂رمزی بگو تا شناسایی نشی😅

دوع له کوره باوردیام😅ولا دروع ارا قد بلندی نعمته

وقته چیده ناو کیوچه قسه کیدن یک ساعت از همونجا بیار😑ترخینه توام سو وارانه زیوووکه دالگه😂😂😂۱۶۰تا۱۶۵ خوبع ورو بان گنه ارا پیا ته نزانی

اهاااا عا دی ارا دیشت مانتو پوشملباس کوردی فقط ناو عروسی پوشیم، ناو مالیش هر چی دمه دسم بو😁

زانم کورههه...عه ژنیله خومانه هس پارچه سینن میدوزن سرتاپا میدونی کدومو میگم🤔از اونا بگیر بدوز هم خوشگله هم راحت ی جنس دخترونه شیک بگیررر ...منظورم لباس کوردی داخل عروسی نیه

اهاااا عا دی ارا دیشت مانتو پوشملباس کوردی فقط ناو عروسی پوشیم، ناو مالیش هر چی دمه دسم بو😁

ولا برا ته لذت بید ارای خود هرچگ بو پوشی ارای خود 😂😂😂اگر یدفع کسی بایدن مجا چ کیدن😂😂😂هول هولکی فیر روسری و لباس کیدن😂😂😂

2810