2777
2789
عنوان

خیانتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 295 پست

چمان ماشین ارا فروش دیری نیلووو لوا ایوشیدن😂😂😂کل چشت ک گران بیوه تفه زندگیه ولا امیدی نیریمن و خداااا..منیمنه ژن بخوازیمن یا نه اگر بخوازی ی دردسره اگر نخوازی ی دردسر ترکه....خرررگه سرررمان وخدااا ..ایوه له ارزانیه درچین ارای خودان ایمه گیر هاتیمنه

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

آخ آخ دلم سوزیا اراد. ترخینه نیرین😅😁چه باوگد با کلاسه خوشیه برنجو گوشت تیدخسویره من، گرد دالگو باو ...

بدبختی مه هم گوشت فره خوووم عو باوگم کردمه دالگم خیلی کم خویدن....وخدا عشقممم آش رشتس ی دیگ بیده پیم خووومه درجااااا😂😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چمان ماشین ارا فروش دیری نیلووو لوا ایوشیدن😂😂😂کل چشت ک گران بیوه تفه زندگیه ولا امیدی نیریمن و خد ...

ماشین دیریم، ولی قصد فروشی نیریم، کلا اویشم گشت چشته گراناو بویی ولی ماشین هی قیمت پارکه بویی

الان که بچوده بان که منصفانه ترکه

بخدا مام خیلی نامیدیم، اما چ میشه کرد  همینه که هست😊

بدبختی مه هم گوشت فره خوووم عو باوگم کردمه دالگم خیلی کم خویدن....وخدا عشقممم آش رشتس ی دیگ بیده پیم ...

اتفاقا تواستم، آش رشته بنمه بان وتن نیخویم، غذای دیشب مانده میدم بچه ها، خودمم برا اولین بار میخام بورانی اسفناج بخورم ببینم چطوریع! 

باباشانم ظهر نیست، هی خودمانیم

ماشین دیریم، ولی قصد فروشی نیریم، کلا اویشم گشت چشته گراناو بویی ولی ماشین هی قیمت پارکه بوییالان که ...

و علی امشو زنگ دامه رفیقم وت زندکی خراااوه عرفان خوه ها تهران...طلا گران،وسیله گران،ژن گران،نزانیمن چ خرررگه بگریمنه مل سراااا🤷‍♂️یبار ایوشم ژن بخوازم یبار ایوشم وله ک

اتفاقا تواستم، آش رشته بنمه بان وتن نیخویم، غذای دیشب مانده میدم بچه ها، خودمم برا اولین بار میخام ب ...

برای هردگمان درس بکرداید وانه فارسن چمان نیخون ....هوس آش رشته کردیمن مخصوصا نذری...

و علی امشو زنگ دامه رفیقم وت زندکی خراااوه عرفان خوه ها تهران...طلا گران،وسیله گران،ژن گران،نزانیمن ...

اگه مه وجی ته بیام دیامه عاو ریع، فعلا ژن نیخوازیام

چون واقعا اداره کردن یه زندگی تو این شرایط اقتصادی هنر میخاد، خیلی خیلی سخته 

الان فقط خودت تنهایی میزنی تو سر خودت، ولی وقتی ازدواج کنی میشین سه چار نفر، اونوقت باید خانوادگی بزنین تو سردخودتان مث ما😁🤕

اگه مه وجی ته بیام دیامه عاو ریع، فعلا ژن نیخوازیامچون واقعا اداره کردن یه زندگی تو این شرایط اقتصاد ...

آخر تا کی نیلووو ژن نخوازی وقتی بشه ۳۵سالد دی ارزش نیره اراد...ارا دینه مل سرا🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️خدا نکه هه اقره بدندان سالمه شکر خدا بکن....راسی بسته سنیدن😂😂😂

بورانی نامه بان اش رشته کفته سو به احتمال زیاد🤷‍♀️

بورانی چس🤦‍♂️😂🤷‍♂️خوشوه حالد دیاره آشپزیت خطره

آخر تا کی نیلووو ژن نخوازی وقتی بشه ۳۵سالد دی ارزش نیره اراد...ارا دینه مل سرا🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️خدا نکه ...

عا ونظرم بیلع 35 تا اوضاع اقتصادید خوباو بو، زندگی ارا کسی جور من وته که پشتوانه مالی نیریم خیلی سخته، ایمه فقط روژیله گذرنیمن، وگرنه یه زندگی نیست، بخدا میخام همزمان بچه هارو چن تا کلاس بذارم نمیشه، از لحاظ مالی منظورمه، خودم هیچ وقت مث زنای دیگه زندگی نکردم، بخدا حسرت کوچیکترین چیزارو دارم چه برسه به بزرگترینش که بر آورده نمیشه، 

همیشه سایه ندارن، نیست، نمیرسه هست، قبول دارم یه درصدی از جامعه مث ما هستن، اما بیشترشان بخدا پولدارن، لااقل اطراف من آدم ندار نداره

الان فقط خودتی، ولی چن سال دیگه پای بچه هام میاد وسط، اونوقت معنی نداشتنو خوب میفهمی

این یه بخش کوچیکی از زندگی ما بود، بقیش... 

آخر تا کی نیلووو ژن نخوازی وقتی بشه ۳۵سالد دی ارزش نیره اراد...ارا دینه مل سرا🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️خدا نکه ...

ن هنوز نسنمه، اگه ایی بسته بسینم توینم بسته ترک فعال داشتوم؟ 

2810