2777
2789

دوستان من بچه اولم رو آنومالی تشخیص داد مشکل مغزی داره تو ۱۸ هفتگی سقط قانونی کردم که خیلی درد کشیدم و طولانی شد زمانش.

بچه دومم هم متاسفانه گفتن مشکل داره و باید سقط کنم😞😞😞

اینم ۱۸ هفته اس کسی تجربه داره یا می دونه چیکار کنم که دردش کمتر بشه

دفعه اول رفتم بیوارستان دولتی توی تبریز‌ اما اینبار می خوام برم خصوصی می گن شیاف بزارن زودتر سقط می شه. اونبار فقط زیرزبانی بهم دادن.

ممکنه کمکم کنید؟

یک نفر هست عالم دینی به دوستم گفته بودن مشکل داره سقط نگه داشت سالم بود شماره اش بدم؟

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یک نفر هست عالم دینی به دوستم گفته بودن مشکل داره سقط نگه داشت سالم بود شماره اش بدم؟

توروخدا از این کارا نکنید، اون بچه اگه با مشکل بدنیا بیاد تا اخر عمر نفرینتون میکنه و خودش و پدر مادر هر روز عذاب میکشن و ارزوی مرگ میکنن ، سقط با اجازه ی دکتر و وقتی واقعا جنین مشکل داره لطف به جنین و پدر مادرشه ، عالم دینی اسمش روشه تو زمینه دین عالمه ونظراتش باید در همین حوزه باشه همونطور که پزشک تو زمینه دین دخالت نمیکنه 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

توروخدا از این کارا نکنید، اون بچه اگه با مشکل بدنیا بیاد تا اخر عمر نفرینتون میکنه و خودش و پدر ماد ...

ببین خیلیا از رو تجربه میگن من چنتا تجربه خوندم  طرف میگفت مثلا بچه فلان مشکل رو داره ولی سالم بود..الان بحث رو درصد خطاست...

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

من آمینو دادم جوابش همون جواب سل فری اومد سندرم داون داره بچه چطور می شه ریسک کرد و نگه داشت

وای عزیزم ..خدا صبرت بده 🥺 سابقه مشکل مغری دارید توی فامیلتون ؟

خیلی سخته واقعا خدا دل هیچ مادری رو مثل من نشکنه. نه هیچ سابقه ای نیست حتی تو فامیل دور. فامیلم نیستیم 

توروخدا از این کارا نکنید، اون بچه اگه با مشکل بدنیا بیاد تا اخر عمر نفرینتون میکنه و خودش و پدر ماد ...

بله کاملا موافقم. وگرنه منه مادر مگه دوست داشتم برای بار دوم بچه ام رو از دست بدم خیلی برام سخته اونهمه لباس و اسباب بازی براش خریده بودیم... خدا می دونه به هر دری زدیم و هر پولی که گفتن خرج کردیم اما آخرش گفتن مشکل داره. 

2810