2777
2789
دلیلش رو نگفتن بهتون ؟؟؟سابقه ندارید تو فامیل

دکترا سردر نمی یارن اما احتمال دادن که ژن های ما باهم سازگاری نداره و تو تقسیم سلولی دچار مشکل می شه. چون آزمایش ژنتیکم دادیم و سالم بودیم هردو.

جسم بچه هم کاملا سالمه اما فقط مغزش دچار مشکل می شه😞😞😞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اگ مشکل داشت تعهد بده نگهش میداری و خرجشم میدی👌

نکنید تورو خدا نکنید بچه تا اخر عمر زندگی عادی نداره 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بله کاملا موافقم. وگرنه منه مادر مگه دوست داشتم برای بار دوم بچه ام رو از دست بدم خیلی برام سخته اون ...

الهی خدا به داد دلت برسه و دامنتو با فرزند سالم سبز کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین خیلیا از رو تجربه میگن من چنتا تجربه خوندم طرف میگفت مثلا بچه فلان مشکل رو داره ولی سالم بود.. ...

اره امکانش هست که سالم باشه اما احتمال مشکل دار بودنش خییییلی بیشتره و واقعا درست نیست کسی ریسک کنه ، وقتی پرشک مجوز سقط میده یعنی یه درصد ممکنه بچه سالم باشه اما احتمال مشکل دار بودنش اونقدر زیاده ک اگه بدنیا بیاد خیلی زندگی سختی داره و حتی ممکنه خدایی نکرده زود هم فوت شه و غم خیلی بزرگ تری به خانواده بده و خودش عذاب بیشتری بکشه  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا بزرگه ما یکی از آشناهامون دوتا بچه اولش مشکلاتی داشتن بعدش خدا دوتا بچه صحیح و سالم بهشون داد..همین چند روز پیش مهمون مامانم بودن...فکر کنم میگفتن به حضرت اباالفضل متوسل شدن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
نه کاملا غریبه ایم سابقه هم نداریم تو فامیل اینجوری اینم شانس منه بدبخته

عزیزم❤️هر چی بصلاحه انشالله خدا صداتو بشنوه

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉
من آمینو دادم جوابش همون جواب سل فری اومد سندرم داون داره بچه چطور می شه ریسک کرد و نگه داشت

عزیزم وقتی امنیوسنتز بهت خطر داده اصلا ریسک نکن چون دقیق تر از اون نداریم سل فری ام که نتیجه رو از المان واستون میفرستن و اونم فوق دقیقه وقتی جفتش یچی گفتن اصلا رو بچه ریسک نکن من بچه سندرم داون دیدم واقعا اذیت میشه معمولا ۴۰ سال بیشترم عمر نمیکنه، کار درست که پزشک میگه رو انجام بده انشالا خدا بهت یه بچه سالم میده که این روزهارو فراموش کنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810