2777
2789
عنوان

چجوری بچرو از پی پی بگیریم

142 بازدید | 16 پست

سلام دوستان دخترم دوسالو دو ماهشه ی هفته می‌ره دسشویی خودش با علاقه جیش می‌کنه ولی خیلی از پی پی میترسه برا پی پی نمیاد دسشویی یواشکی قایم میشه تو شلوارش می‌کنه میبرم حموم بشورمش عین چی گریه می‌کنه بدش میاد هرچی میگم باید مث مامانی بیای دسشویی پی پی کنی نمی‌فهمه دوس نداره برا پی پی بیاد دسشویی چ کنم بیاد دسشویی کارشو کنه نترسع

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍

برچسبو شکلات براش بخر نده بهش 

بگو هروقت بریم پیپی کنی دسشویی ازینا میدم بچسبونی 

ب دیوار دسشویی 

حتما هم دیوار دسشویی باشه ک ذوق کنه ب بهانه اون 

بیاد دسشویی 

من وقتی میدیدم دخترم داره پشت مبل زور میزنه سریع بلندش 

میکردم میبردم دسشویی حتی شده نصفه نیمه کارشو تو ذسشویی کنه🙂

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
واای برای منم معضل بود،دوماه درگیرش بودم. دعواش کردم یاد گرفت🤕

براهمه جواب نمیگیره دعوا

خواهر شوهرم دخترشو دعوا کرد دختره تا یکی دوماه وسط خونه دسشویی میکرد

باورت نمیشه با همون شرایط اومده بودن خونه ما، منم تازه عروسی کرده بودم، دوبار اومدن خونم هر دوبارم دخترش جیش کرد تو خونمون

دخترش یهو شبوارشو میکشید پایین پی پی میکرد رو فرش

طفلک بچه لج افتاده بود 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

براش جاییزه تعیین کن

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

اگه درست حلش نکنی همینجوری بزرگ میشه ها

نترسونش اصلا

سیستم توالت ایرانی و بدن رو به طور ساده براش توضیح بده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

براهمه جواب نمیگیره دعواخواهر شوهرم دخترشو دعوا کرد دختره تا یکی دوماه وسط خونه دسشویی میکردباورت نم ...

وااای چه افتضاااحی

من اونموقع یه نوزاد داشتم و واقعا اعصابم یاری نمیکرد🤕

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

تشویقش کن با خوراکی مورد علاقش

یه بار به زور ببرش توالت بعد پیپی کردنش بهش یه خوراکی خوب بده و بهش بگو هر وقت بری توالت پیپی کنی بهت از اینا میدم

اینجوری ترغیب میشه

داخل توالتم واسش یه عروسک با نمک بذار تا هر وقت رفت حس ترسشم بریزه

سعیدم🤩همشهری امام رضا🥰مجرد و شاغل😉به گذشته فکر نکن اینده تو بساز😉😎🥳
برچسبو شکلات براش بخر نده بهش بگو هروقت بریم پیپی کنی دسشویی ازینا میدم بچسبونی ب دیوار دسشویی حتما ...

شکلاتو ببینه ک میخاد همونجا بر چسب اینا حالا تاثیر داره

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
واای برای منم معضل بود،دوماه درگیرش بودم. دعواش کردم یاد گرفت🤕

مرسی😂

براش توالت فرنگی بخر یا کارتون کوکوملون نسونش بده اون قسمتی که بچهه میره دسشویی پی پی میکنه خانواده ...

فرنگی داره اتفاقا ولی چون دیدم خودش می‌ره دسشویی دگ بدعادتش نکردم امتحان میکنم

اگه درست حلش نکنی همینجوری بزرگ میشه هانترسونش اصلاسیستم توالت ایرانی و بدن رو به طور ساده براش توضی ...

نمیفهمه ک 

2810