2777
2789

زمانی که مدرسه میرفتم سه تا دوست خیلی صمیمی بودیم خیلی خیلی صمیمی چهارسال باهم بودیم 

تا اینکه هرکدوم درس رو نیمه رها کردیم ازدواج کردیم 

یکی ک شوهرش اصلا اجازه نداد حتی تلفنی باهم در ارتباط باشیم

اون یکی هم بچه دار شد باهم تلفنی در ارتباط بودیم تا اینکه پارسال من قصد ادامه تحصیل کردم حالا امروز دوستم زنگ زد گفت اونم اومده تو همون آموزشگاه ثبت نام کرده واسع ادامه تحصیل 

اول هفته دیگه هم رو میبینم 

هر دوتامون خیلی ذوق داشتیم 

گفتم خوب میشع باهم مثل قدیما بشیم 

حدود 40 دقیقه حرف زدیم

ولی آخرش گفت تو خیلی تغیر کردی قرتی شدی 

گفتم چطور گفت موهات میزاری بیرون پاهات میزاری بیرون تو عکسات 

گفتم خب من عوض شدم ظاهری چندین سال گذشته گفت منم تغیر کردم اما تو بیش‌تر تغییر کردی

اینم بگم من اون زمان که باهم دوست بودیم 

خیلی بچه مثبت بودم یعنی ی کارایی می‌کرد من مخالف بودم الان عادی هستم مثل باقی 

اما با این حرفش فکر میکنم نتونیم مثل سال‌های پیش ارتباط بگیریم از طرفی هم دوست دارم باز ببینمش باهم در ارتباط باشیم 

به امید روزهای خوش 💝

هنوز دیدار اول بوده یکم بهم فرصت بدین هردوتون طبیعتا تغییر کردین نه تنها ظاهری حتی اخلاقی و شخصیتی هم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یسری چیزهایی که دوسشون داری ممکنه برات بد باشه الان تو از اون توقع داری مثل قبل باشه اونم همینطور اما هردوتون تغییر کردین پس نمیتونه دوست خوبی برات باشه سعی کن خیلی باهاش گرم نگیری چون ادمهای اشتباه زندگیتو خراب میکنن↕💔

):I told you i was sad

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز دیدار اول بوده یکم بهم فرصت بدین هردوتون طبیعتا تغییر کردین نه تنها ظاهری حتی اخلاقی و شخصیتی ه ...

هنوز همو ندیدیم بعد از 5 سال هفته آینده میبینم همو 

به امید روزهای خوش 💝

جای تو بورم حس خوبی نداشتم

اون زمان یادمه خیلی مهربون بود گل بود اصلا عین خواهر بودیم 

5 ساله همو ندیدیم 

فقط مجازی بودیم اما چن بار تاکید کرد عوض شدی قرتی شدی 

به امید روزهای خوش 💝

هنوز همو ندیدیم بعد از 5 سال هفته آینده میبینم همو

حالل بذار همو ببینید 

ببین چطور پیش میره

شاید صرفا از رو تعجب گفته عوض شدی

بذار ببین حضوری رفتارش چطوره

اگه خوب بود که ادامه میدین

اگه خوب نبود هم حداقل امتحان کردی ببینی میشه یا نه تو دلت نمونده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اون زمان یادمه خیلی مهربون بود گل بود اصلا عین خواهر بودیم 5 ساله همو ندیدیم فقط مجازی بودیم اما چن ...

خب عوض شده باشی قرتی شده باشی مشکلش چیه

اینکه چند بار تکرار کرده یعنی خوشش نیومده یا حسودی میکنه من که حس خوبی نگرفتم 

🍫🍭🔮💖💕