2777
2789
عنوان

به نظر تون من چقدر مذهبی حساب میشم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 24 پست
😂😂😂😂 خب کم و زیاد داره اخه بعضی هارو دیدم از آقایون فرار میکنن خودمم نمیدونم چرا

دیگه کم مذهبی و زیاد مذهبی نداریم که 

اهل رعایت و حساس به دین باشی میگن مذهبی 

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

اگه ناراحت نمیشی باید بگم اداشو در میاری و نیستی

یعنی چجوری؟ خانواده م مذهبی هستن خودمم این شکلی هستم 

به نظام و اینا هم اعتقاد دارم 

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مذهبی هستی من پوششم مذهبی نیست ولی خودم همه کارای ک خدا گفته انجام میدم هم نماز میخونم هم خیلی ب ائ ...

زنده باشی عزیزم❤ در پناه خدا 

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
یعنی چجوری؟ خانواده م مذهبی هستن خودمم این شکلی هستم به نظام و اینا هم اعتقاد دارم

درکل خوبی از خیلیا بهتری ولی دوست هم ک گفتی سعی کن زیاد بهشون نزدیک نشی چون تاثیرشونو روت میذارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
میخوای ادای مذهبیارو دربیاری ب نظر

خب مگه مذهبی واقعی چجوریه؟🤔 

نمیشه یه چیزی بین مذهبی و غیر مذهبی بود؟ 

ناراحت نمیشم دوست عزیز ممنون میشم نظرت رو بگی❤😘

درکل خوبی از خیلیا بهتری ولی دوست هم ک گفتی سعی کن زیاد بهشون نزدیک نشی چون تاثیرشونو روت میذارن

والا معمولا تو دور و برم آدم مذهبی زیاد نیست که باهاش دوست بشم 

تو دانشگاه هم که یه همکلاسی مذهبی دارم اونم خیلی بی شخصیته 

بخاطر شرایط درسی نمیتونم خیلی کارای متفرقه انجام بدم

خب مگه مذهبی واقعی چجوریه؟🤔 نمیشه یه چیزی بین مذهبی و غیر مذهبی بود؟ ناراحت نمیشم دوست عزیز ممنون م ...

چرا نشه من خودمم مذهبی نیستم ولی علاقه دارم به قران خوندن وگاها نماز چون بهم آرامش میده 

فقط حسمو گفتم به هرحال اینجا مجازی نمیشه نظر روشنی دادچون هیچ شناختی ازت ندارم فقط وایبی که از نوشته هات گرفتمو گفتم شایدم اونطور نباشه

بنطرمن هرآدمی خودشو بهتر از هرکس دیگه ای میشه ومهم هم همینه 

چ اهمیتی داره دیگران راجب شما چ فک میکنن تو خودت از خودت راضی باشی حله

چرا نشه من خودمم مذهبی نیستم ولی علاقه دارم به قران خوندن وگاها نماز چون بهم آرامش میده فقط حسمو گفت ...

ممنون عزیزم بابت نظرت 😘❤