2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بگین چیکار کنم مقابل این حرف مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 38 پست
بعد از تجربه ی 12 سال زندگی مشترک اینو خدمتتون میگم ..مادر شوهر عروسی رو احترام میزاره که اخلاق سگ د ...

وای ارع

هرچی مظلوم تر باشی بیشتر سوارت میشن. یکم کم محلی معجزه میکنه😅

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

مادر شوهرت مثل مادرشوهر منه

سه سال عقد بودم تمام این ۳ سال نصف بیشترش به خاطر حرف هایی که از بان شوهرم میزد باهم رابطمون خوب نبود وهمش قهر بودیم من همسرمو مقصر میدونستم وفکر میکردم واقعا این اون حرف ها را زده تا اینکه یدفعه همسرم دلخور بود اونم نه از دست من از دست برادرم ویه دوروزی نیومده بود خونمون ومنو نبردخونشون بعد مادرش بهم زنگ زد گفت پسرم گفته این دفعه را ندید میگیرم ومیبخشمش بخاطر این رفتارهاش 

منم در اولین فرصت وقتی همسرمو دیدم همه حرف های مادرشو بهش گفتم وگفتم نمیخوام به من از این فرصت ها بدی همین الان برو برای طلاق اقدام کن من کاری نکردم که کسی بخواد ببخشه .هیچی همسرم کلی باهام حرف زد که تقصیر من چیه؟!آش نخورده ودهن سوخته کی من همچین حرفی زدم وخلاصه آخرین حرفش این بودکه مادرم دیده نیومدی اونجا فکر کرده باهم مشکلی داریم وخواسته باحرف هاش بترسونتت ویا تلنگر بهت زده باشه از سر دلسوزی که حتی کارهاشم درست نبوده وقدیمی فکر میکنه😐

حالا حس میکنم اونم میخواسته تو را به ترسونه به خیال خودش فکر میکنه حالا داره بهترش میکنه نمیدونه که این کارا شعله خشم بیشتر میکنه وتازه باعث کدورت میشه  

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از تجربه ی 12 سال زندگی مشترک اینو خدمتتون میگم ..مادر شوهر عروسی رو احترام میزاره که اخلاق سگ د ...

منم موافقم حداقل ازش میترسن جلوش هر حرفی نمیزنن میترسن ناراحت شه غذای خوب میذارن میترسن یوقت ناراحت نشه من بین ۴تا جاری اینو تجربه کردن بعد میگن فلان عروسمون خوبه حق اونو بیشتر از همه خوردن ولی بدبخت دم نزده میگن خوبه

دقیقا

مادرشوهر من6 تا عروس داره

یکی از جاری هام جوابشو میده و..

بدونش آب نمیخوره