2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بگین چیکار کنم مقابل این حرف مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممکنه شوهرتون باهاش یک درددل ساده کرده ومادرش این برداشت را کرده.

صمیمیت را بین خودتون وهمسرتون بیشتر کنید وبهش بگید هر دلخوری که پیش میاد مستقیم به خودتون بگه،

هفتگی ساعتی را برای درددل هایی که تو هفته پیش اومده در نظر بگیرید

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

اگه امیر خان نمیگفت اعصابش خورده، مادرشم اینطور بزرگش نمیکرد،مادرا همه چیزو از دید خودشون نگاه میکنن فک میکنه الان تو دل پسرش این حرفاست که نمیگه ،خودش دست به کار شده،هرچند تو این دوره زمونه همه ی مادر شوهرا کارشون همینه،شما بهتره با شوهرت صحبت کنی که از اين به بعد ،اگه بحثی شد سریع نخواد به کسی بگه حتی یه کلمه،دیگران به اسم دلسوزی ممکنه زندگیشو خراب کنن،بهش بگو با مادرش حرف بزنه که اینجور حرفا دهن به دهن بچرخه زندگیش از هم می‌پاشه

خدااااااایا شکرت
بنظرم همسرت یه حرفایی زده وگرنه محاله مادرشوهر همچین دروغ بزرگی از خودش دربیاره

و باز طبق تجربه ی 12 ساله ام میگم ...دروغای از این بزرگتر هم میگن عین هلووووو

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
و باز طبق تجربه ی 12 ساله ام میگم ...دروغای از این بزرگتر هم میگن عین هلووووو

نمی‌دونم والا 

یعنی دروغ به این بزرگی ؟😩😩😩می‌دونم مادرشوهرا اکثرشون پدرسوخته ترین آدمای دنیا هستن خودمم دارم یکیشو 😅😅😅😅

نمی‌دونم والا یعنی دروغ به این بزرگی ؟😩😩😩می‌دونم مادرشوهرا اکثرشون پدرسوخته ترین آدمای دنیا هستن ...

ها بابا ..میگم از این بزرگتر ....یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی بالام ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

شوهرتو توجیح کن که نزاره کسی بفهمه اگه دوستت داره،بهش بگو ایندفه گذشتی ولی بار دیگه ازش نمیگذری فضولی کنه،هرچند اگه مادرش بلد باشه زیر زبونش بکشه کاری از دست امیر برنمیاد، 

خدااااااایا شکرت

تجربه ميگم تا ميتوني به خودت برس ورزش كن خودتو قوي كن به همسرت خيلي برس طوري رفتار كن كه به فكرشي و هميشه نگرانشي به غذاش به لباسش در عين حال هميشه مرتب و عطر زده و ارايش لايت داشته باش براش بشي ملكه زندگيش و رسمي باش با خونوادش در عين حال محترمانه بعد ببين همسرت چطور ديوانه وار عاشقته هيچكسو جز تو نميبينه

تو هم مثل منی دوست داری فقط احترام باشه تو روابطتتون .... ولی به جایی میرسی رو دربایستی رو کنار میزاری لطفا محکم و جدی باهاشون برخورد کن که دیگه از این غلطا نکنه و سر هر چیزی گوشی دست نگیره بهت زنگ بزنه  

اول شوهرت باید یاد بگیره حالش خوب نیست لازم نیست مامانش بفهمه با تو بحثش شده آدم مخل کار حتی تو خیابون و رانندگی ممکنه اعصابش خورد بشه.....

مادرشوهزت بیشتر انگار خواسته حرفی بزنه تو نگران بشی به قول قدیمی ها حواست باشه بیشتر کوتاه بیای

هنوز قدیمی ها فکر میکنن همیشه خانم باب  کوتاه بیاد تا زندکی به مشکل نخوره

شما حرفی نزن کمتر برو