ساراقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 2610 عنوان آیا یاری کننده ای نیست که یاری کند 74 بازدید | 4 پست خیلی وقته، تمام وجودم این جمله رو صدا میزنه.... مشکلاتم هیچچچچ کم نمیشه.... 😔😭 مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹 1403/08/24 | 04:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توکلت_علی_الله عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 186 دعا کن دعای سریع الاجابه رو از تو مفاتیح بخون دعای توسل بخون کلا با دعا هم آروم میشی هم ان شاالله مشکلاتت حل میشه خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر
ساراقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 2610 دعا کن دعای سریع الاجابه رو از تو مفاتیح بخون دعای توسل بخون کلا با دعا هم آروم میشی هم ان شاالله مش ... تمام مدت در حال دعا خوندن هستم.... 😔 مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
توکلت_علی_الله عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 186 تمام مدت در حال دعا خوندن هستم.... 😔 خوبه دیگه اگه برآورده نمیشه حتما صلاحت تو کاره من عاشق یه نفر بودم سال ها دعا کردم نشد بعدش فهمیدم چقدر خوب که نشده خدا برام جبران کرد ولی اولین باره اینو میگم به کسی خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر
ساراقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 2610 خوبه دیگه اگه برآورده نمیشه حتما صلاحت تو کاره من عاشق یه نفر بودم سال ها دعا کردم نشد بعدش فهمیدم چ ... چهل به بالا هستم نه تشکیل خانواده ای نه کار درست و حسابی و و و 😔 مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹