2777
2789
عنوان

خانوما معذرت میخوام اگه میترسید نخونید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 77 پست
عییی خدااا😂 ترس به دلت راه نده خواهر من امکان نداره همچین چیزی اصلا خدا جای حق نشستهاگه تو ب جن اعت ...

درسته قربون خدا برم خودش مراقب همه بچه های کوچیک باشه😢❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون نوشتنش سخته و آداب خيلي خاصي داره روي پوست آهو مينويسن و بايد اسم خودتون و مادرتون رو بگيد يدونه ...

حالا رو پوست آهو نباشه رو کاغذ باشه دعا اثر نداره حتما باید آهو بدبخت کشت

خوب آداب و نمازو....رو دقیق بزارن تو سایت یا کتابی و... هرکسی بتونه استفاده کنه نه خیلی ببخشید از دعا و این چیزها در آمد زایی کنن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
2805

من مادرم موقعی که باردار بود و تازه زایمان کرده بود

جنها اینجور انگار یه حالتی هست یک نفر بزنتت با کف دست میزدنش شوهر خالم سرکتاب باز میکنه و کلا از این جور چیزها سر در میاره کلا بالا سرش نشست قران خوند قران هم میگذاشت کنارش تا چیزی نشه  و گرنه به بچه کاری نداشتن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
اره خیلی اعتقاد دارماتفاقا هر شب آیةالکرسی و چهار قل میخونم امشبم خوندم ولی آرامش ندارم خیلی ترسیدم

قران بذار بالا سر بچه ت این کلیپ ها ساختگیه دیگه این مدل کلیپ هارو نگاه نکن

اینستا دیدم دوربین خونه ضبط کرده نمیدونم واقعیه یا ساختگی

اینها ساختگیه واسه لایک  منم خیلی میترسم واسه همین اصلا نگاه نمی‌کنم این چیزهارو 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
حالا رو پوست آهو نباشه رو کاغذ باشه دعا اثر نداره حتما باید آهو بدبخت کشتخوب آداب و نمازو....رو دقیق ...

اصلا استفاده اسم مادر برای جادوگری و ... است

حرز نباید این جوری باشه با این کارا اگه اعتقادی هم باشه از بین می‌برن

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

2810