2777
2789
عنوان

راه حل برای چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ماهی ۵تا ۷ کیلو من از ۴۹ رسیدم ب ۷۲ دو کیلو کم کردم الان ۷۰ ام

الان هم مصرف میکنی؟

بازگشت نداره 

بعد اشتها رو زیاد میکنه؟

درمن هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری  
عطاریا بعضیاشون دارن بگرد ببین اگ پیدا نکردی از باسلام سفارش بده شهر ما نداشت شاید شما داشته باشه اخ ...

باشه ممنون❤

الان هم مصرف میکنی؟بازگشت نداره بعد اشتها رو زیاد میکنه؟

الان کمش کردم دارم قطعش میکنم اوایل روزی دوتا میخوردم بعد کردمش روزی یدونه بعد ی روز در میون و بعد در هفته دوبار...تدریجی قطعش میکنم

الان هم مصرف میکنی؟بازگشت نداره بعد اشتها رو زیاد میکنه؟

اشتها رو خیلی زیاد میکنه در حدی ک انگار شکمت ب اقیانوس وصله هیچ سیر نمیشی 

بازگشتش رو نمیدونم چون هنوز کامل قطع نکردم امیدوارم بر نگرده فروشنده ک گفت اپل بازگشت نداره اگ تدریجی قط کنی و اشتها رو نگه داری

ی نکته هم بگم عوارضش اوایل خاب الودگی و بیحالیه بعد یکی دوهفته درست میشه عادت میکنی و بدنت بر اثر چاقی یهو ترک بر میداره من الان دارم واسه ترکام روغن بچه فیروز میزنم خوب بوده تا الان دارن محو میشن ولی تا قرمزن ترکا درمان میشن ح است باشه نزار سفید بشن حسنشم این بود ک ی تیکه چاق میکنع و منی ک هییچییی چاقم نمیکرد این جواب بود واسم

ی نکته هم بگم عوارضش اوایل خاب الودگی و بیحالیه بعد یکی دوهفته درست میشه عادت میکنی و بدنت بر اثر چا ...

ممنون فردا میرم ببین پیدا میکنم‌اگه جواب بگیرم‌کلی دعات میکنم چون چند ساله هر چی تلاش میکم فایده نداره😂💔

ممنون فردا میرم ببین پیدا میکنم‌اگه جواب بگیرم‌کلی دعات میکنم چون چند ساله هر چی تلاش میکم فایده ندا ...

مطمئن باش جواب میگیری عزیزم درکت میکنم من خودمم ازون افرادی بودم ک از لاغری رنج میبردم اصلا اعتماد ب نفس نداشتم

2810