2777
2789
منم میخام این طرحی بزنم عکس میذاری لطفاً ؟

یه لحظه صبر کن ببینم داخل گالریم عکس دارم

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من طراح داخلیم. ماربل الان مده

قرنیز دور تا دور که میزنن رو صفحه کابینت 

برای من بعد از یکماه استفاده زرد زرد شد حتی جاهای دیگه که با شعله گاز در تماس نبود !!!

مال بقیه رو دیدم سفید و تمیز 

حتی با اینکه من مدام تمیز میکنم ولی انگار جنسش مرغوب نبود 

میشد کند؟ به صفحه آسیب نمیزنه؟ 

چی جایگزین کنم بجای قرنیزها؟؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

2805
منم میخام این طرحی بزنم عکس میذاری لطفاً ؟

عکس نداشتم ببخشید..

اهل عکس نیستم متاسفانه.

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
قرنیز دور تا دور که میزنن رو صفحه کابینت برای من بعد از یکماه استفاده زرد زرد شد حتی جاهای دیگه که ب ...

الان دیگه قرنیز نمیزنن که.

ما دی عوض کردیم گفت قرنیز نمیزنن دیگه...

ولی فک کنم بکنیش جاش بمونه...

میتونی برچسب نواری طرحهای مختلف داره. بگیری بزنی

قرنیز دور تا دور که میزنن رو صفحه کابینت برای من بعد از یکماه استفاده زرد زرد شد حتی جاهای دیگه که ب ...

بله حتی اگر یه قسمتیش شیشه ای باشه کپک زیرش دیده میشه.

با چسب چسبوندن.

نه عزیزم چیزی نمیشه.

مجددا باید قرنیز بزنید

بله حتی اگر یه قسمتیش شیشه ای باشه کپک زیرش دیده میشه.با چسب چسبوندن.نه عزیزم چیزی نمیشه.مجددا باید ...

عزیزم الان یکسال و نیمه دارمشون 

ولی همون ماه اول زندگی دیدم سریع تغییر رنگ داد 

اینجوری بخوام عوض کنم که هرسال باید جدا کنم جدید بزنم🥺😂 

جنس خاصی ندارن که یه مارک بهتر بخرم؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

احساس میکنم ترموال داره جذابیت خودشو از دست میده

ببین من فقط یه عکس دارم‌میبینم اونم تی ویه که زیرش شومینه است و طاقچه کنار تی وی وال زدن.

تر منوال اگر در عکس دیگه ای هست من پیدا نمیکنم.

ترمووال واقعا خز شده

البته مدل های قاشقی یا پشت ماهیت برای اتاق بچه و نوجوون و رستوران و کافه رو من پیشنهاد میکنم. با رنگ پاستلی

2810