2777
2789
قیمتش چنده؟متریه،؟

دونه ایه. ولی سایز بندی داره. از کاشی بگیر تا دیوار بزرگ حموم

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز گرفتیم واسه من رگه های شکلاتی خوشگل داره حیف عکس ننداختم کابینت هام سفید طلاییه

مبارک باشه من سعی کردم ساده ترین اش و بردارم رگه هاش ظریف و قشنگه احتمالا کابینت ام و سفید تلفیقی میزنم چون دوست ندارم زود از مد بره 

کابینتات چه رنگیه؟ ما کابینت سفید زدیم. با بین کابینتی مشکی با رگه های سفید خییییلی شیک شدش

سفید طلاییه ولی رگه های کاشی که من انتخاب کردم شکلاتیه خیلی دوستش دارم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
2805
مبارک باشه من سعی کردم ساده ترین اش و بردارم رگه هاش ظریف و قشنگه احتمالا کابینت ام و سفید تلفیقی می ...

آره سفید و مشکی الان رو بورسن چون من بردار شوهرم زد خونش با مشکلی دلگیر شد دوستش ندارم

همین عکسی که گزاشتی اسنش ماربل

واقعا مرسی عزیزم خیلی استرس داشتم آقاهه گفت روکش فایبرگلاس میدم بهترین روکش یکی دیگه شو هم دوست داشتم ولی گفتن درجه ۴ ممکنه تو کارتون اش شکسته اینا باشه

سفید طلاییه ولی رگه های کاشی که من انتخاب کردم شکلاتیه خیلی دوستش دارم

به سلامتی و دل خوش استفاده کنید عزیزم

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
به سلامتی و دل خوش استفاده کنید عزیزم

می‌دونی من زیاد اهل زرق و برق نیستم مامانم الان یه کاشی زده کاشی قبلیمون ازاین طرح برجسته ها بود دوستش نداشتم

برای مامانم مربع مربع های کوچیک طلایی داره

میدونم کدوما رو میگی..

منم از اونا خیلی خوشم نمیاد. کلا سلیقه ایه دیگه.

انقدرم تنوع هست که ادم نمیدونه کدومو انتخاب کنه

2810