2777
2789
اونقد که فکرشو نمیکنی الخصوص امام حسین و امام رضا و امام علی این سه تا امام معجزن

مخصوصا امام حسین قربونش برم 🥺

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دوست داشتی تعرف کن برام ...

یبار امام حسین با تمام وجود ازشون یچی خواستم بخدا خود صبح درست شد ، اونشب یجور گریه کردم که انگار جز ایشون هیچ کسو ندارم محرمم بود:))))

یبارم یه مسئله ای بود در حد مرگ و زندگی، یعنی آبروریزی افتضاح ، تهمت زده بودن و همینطوری دهن به دهن داشت میچرخید، به خود خدا قسم گفتم یا امام رضا من دیگه کاری ندارم آبروم پیش تو امانت ، یجوری جمع شد اصن اونی که تهمت زد لال شد انگار🥲بی گناه بودن من ثابت شد روسیاهیش موند به ذغال:))))بعد خواب دیدم حرم امام رضام هیچ کس نبود منو مادربزرگم رفتیم تو حرم زیارت چسبیدم به ضریح یکی بهم پارچه سبز داد:))))یبارم خواب دیدم نجفم بهم پارچه سبز دادن، یه شبم کربلا همین اتفاق افتاد روگنبد نشسته بودم:))))))یه روز دیگم گفتم یعنی میشع قبول شم پزشکی، خواب دیدم دفترچه کنکورو دارن میدن برای منو یه مرده داد به بغلیم گفتم این کی بود گفت انام رضا دیگه مگه نشناختی؟؟؟؟زیادم صلوات خاصه میخونم❤️

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
یبار امام حسین با تمام وجود ازشون یچی خواستم بخدا خود صبح درست شد ، اونشب یجور گریه کردم که انگار جز ...

خداااایااااا شکرت🥺🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍😍

تروخدا برام دعا کن مشکلم حل بشه وبالاخره به اونیکه اینهمه سال دوسش دارم برسم،بخاطر این خواسته م از یه راه دور رفتم پیش امام رضا ازش خواستم همه چیو درست کنه انشالله که میکنه انشالله اصلاً یجور خاصی دلم قرصه🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

خداااایااااا شکرت🥺🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍😍تروخدا برام دعا کن مشکلم حل بشه وبالاخره به اونیکه اینهمه سال د ...

درست میکنن آقا شک نکن🥲❤️حتما دعا میکنم، از امام رضا مهربون تر داریم؟مهمونشو دست خالی برنمیگردونه توام برای شفام دعا کن❤️

حالا من دنیای گناه دارماااا انقدددد بهم لطف دارع❤️💙🥲

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
درست میکنن آقا شک نکن🥲❤️حتما دعا میکنم، از امام رضا مهربون تر داریم؟مهمونشو دست خالی برنمیگردونه تو ...

قربونش برم انشالله که دلمو شاد میکنه نمیدونی وقتی پیشش بودم چقد خوشحال بودم ۳ روز انگار تو بهشت بودم،برام مثه خونه بابام بود دراینحد راحت بودمو و پیشش خوشحال بودم،دوست قشنگم انشالله که تنت سالمو سلامت بشه و دلت شاااد،حتماً دعات میکنم گلم

همیننننن عه بس آقا مهربونه دل نمیشکنه🥺❤