یه ساله ازدواج کردم.با همسرم شهر دیگه و دور از خانواده ها زندگی میکنیم.تا اینکه خواهرشوهر متاهلم که۳تا هم بچه داره شهر ما یه کاری پیدا کرد.۲ـ۳هفته خونه ما موند.تا اینکه زمزمه هایی شد که کلا خونه ما بمونه.ولی راضی نشدم و همسرمم با من بود و اصلا برا موندنش تعارف نکردیم.و در نهایت رفت با چن نفر دیگه خونه گرفت.الان کل خانواده شوهرم با من و خانوادم ینی پدر و مادرم قهر کردن.با شوهرم خوبناا.یه بار پیام به همی خواهرشوهرم دادم گفتم بیا خونمون.گفت سرم شلوغه و اینا.منم بعد اون دیگه بهش نگفتم که بیاد.شوهرم کاملا طرف منه.ولی خودم عذاب وجدان میگیرم .ولی بخدا اصلا باهاش راحت نبودم که خونمون بمونه.چون خیلییی تیکه میندازن و حرف سرد میزنن.باید همش لباس پوشیده میپوشیدم.کارایی که دلم میخواست با شوهرم انجام بدم رو نمیتونستم. ولی باز میگم گناه داره تو این شهر تنهاست.ولی یاد حرفا و کاراشون میوفتم باز ناراحت میشم.خیلی به خانوادم و خودم بی حرمتی کردن مخصوصا مادرشوهرم .اخه چه ربطی به خانوادم داره که با اونا قهر کردن.
اینطوری که زندگیش مختل میشه. انقدرر مجبور شده به اینکار اونم شهر دیگه؟حالا چه کاری هست؟
حتما معلم شده الان خیلیا رو دیدم بچه هاشونو آواره کردن اومدن ریختن خونه اقوام تو تهران و مرکز استانها واسه اینکه ظرفیت بیشتره
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چی بگم . تا چند سال قراره شهر دیگه باشن؟خدا به همه کمک کنه
نمیدونم والا قانونی پنج سال اکثرا دارای جور میکنن میرن
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نمیدونم والا قانونی پنج سال اکثرا دارای جور میکنن میرن
پارتی
جاریم داره سکته میکنه شهرستانه میگه امسال باید تهران بزنم تا منم قبول بشم گفتم من خونه زندگیم تهرانه تو بخوای بیای کل حقوق ی سالت خرج دو ماه زندگی تو تهران نمیشه