چه جالب نمیدونستممن متخصص زنان رفتم گفت حتما باید فولیک اسید ۵ بخوری عزیزم شما در طول بارداری هیچ مش ...
بله فولیک واجبه..
نه اصلا.. فقط یه اکوی قلب جنین منو فرستادن که فکر کنم برای همه نیست.. و قرار هم بود طبیعی باشم ولی روزی که رفتم بیمارستان دهانه رحمم اصلا باز نشده بود و نوار قلب هم ازم گرفتن، گفتن تکون نخور ولی من رو کمر نمیتونم بخوابم خیلی جابجا شدم.. خلاصه نوارم خوب در نیومد.. حالا نمیدونم بخاطر تکون ها بود یا چیز دیگه.. برا همین سزارینم کردن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بله میدونم عزیزم من الان یک سال فولیک ۱ میخوردم ولی متخصص زنان جدیدی ک میرم پیششون گفت حتما باید ۵ ب ...
پسره عزیزم
بله باید ۵ بخوری. اکوی قلب که رفته بودم دکتره کلی کیف کرد.. گفت اکثرا ۱ میخورن .. میدونی که روی قلب چند تا سوراخ هست که بعد تولد بسته میشه.. تو موردایی مثل ما اگه فولیک با دوز مناسب نخوریم اون سوراخ ها باز میمونن و پسر من از این لحاظ مشکلی نداشت خداروشکر