بچه ها من یکبار تو عمرم عاشق شدم ی عشق پاک بینمون بود هیچوقت هم توسط اون دست خورده نشدم چون رابطمون از راه دور بود بعد اون ی پسری اومد گفت ازت خوشم میاد رفتم دیدمش بهم دست زد ولی رابطه کامل نداشتیم بعد اون ی پسری دیگه اومد شرافتشو قسم خورد ک بدون تو خودمو میکشم باورش کردم گفته بود سال دیگه ازدواج میکنیم باهم یهو گفت نه اصلا ازدواج اصلا قبل این یبار بهم نزدیک شد دستم زد ولی رابطه کامل نه الان دیگه توبه کردم هر پسری حتی بهترینش بیاد سمتم نمیخوام بنظرتون من قابل بخشش هستم؟ قابل ی ازدواج پاک هستم ؟اگر از این به بعد طرف هیچ پسری نرم
قطعا اگر توبه نصوح داشته باشی پذیرفته است و خداوند زندگی خوبی نصیبت میکنه چون خدا کسایی رو که توبه میکنن خیلی بیشتر دوست داره حضرت آدم وقتی توبه کرد نزد خدا مجتبی شد ببین معنی مجتبی چیه خودت میفهی عزیزم حتما حتما توبه پایدار باشه و امیدوار به رحمت الهی باش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه یکبار توبمو شکستم دوباره توبه کردم ولی واقعا دیگه سمت اینکارا نمیرم قول میدم
رابطه ات رو با خدا واهل بیت تقویت کن سعی کن علاقه ات رو به حضرت مهدی بیشتر کنی ازش کمک بخواه ایشون امام حی و حاضر ما هستن و مثل پدر میمونن برامون مطمئنم کمکت میکنه
میکنم فقط میخوام دوباره مثل قدیم دسته گل شم و پاک
میشی عزیزم مطمئن باش وقتی توبه کردی الانم مثل گذشته پاکی خدا قلم کشیده روی گناهت حتی فرشته هاشم گناهت رو به یاد ندارن فقط سعیت رو بکن روی توبه ات بمونی