2777
2789
عنوان

بیایید جاریمو چشم بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5589 بازدید | 140 پست

بچه زیاد بیار دور خودت شلوغ کن حسرت کسی رو هم نخور  سرگرم حال و احوال زندگی خودت باش .منم تک دخترم .۵تا خاله دارم واقعا عاشقمن دعوتم میکنن ولی پذیرفتم من تنهام قرار نیس همیشه تو جمعشون باشم خودم سرگرم بچه هام میکنم ...جاریمم ۶تا خواهر داره ۳تاشون همسایشون میشه ولی برام مهم نیس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بآور کن فقط ظاهر سازیه، همیشه در رفت و آمد های زیادی.... بحث های جگر سوز زیادهبااااور کن،دو تا کوزه ...

نمیدونم شاید حق باشماست .مرسی گلم وقت گذاشتین

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

چرا همه تاپیکات جاری و خواهرشوهره😐

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

تبلیغ زیر پوستی فرزند آوری 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
ای خدااااا بس ک ذهنیت ماهارو ب مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری بد کردن ماها اینطوری شدیم بس کنین خواهشا ...

والا به خدا هنوز تو نسل مادربزرگامونن فک می کنن باید با مادرشوهر و خواهرشوهر دشمن باشی🤦

هر دوتون خوش ب حالتونه چون مادر دارید و جایی برای رفتن دارید من چی؟؟؟باردارم خیلی بهش نیاز دارم امشب ...

عزیزم🥺 درسته بعضی ها واقعا قدر نشناسن بهتره واسه چیز هایی که داریم وقت بزاریم نه اون چیزی که نداریم

کاش جاریم بچه نداشت طلاقش میدادیم اه

عزیزم تو واقعا مشکل داری جدی میگم به روانشناس مراجعه کن خیلی خلع عاطفی و مشکل محبت و توجه داری تو که انقد مشکل داری چرا ازدواج کردی اخه؟؟؟؟ بعدم نفرین از دهن ادم در میاد میافته تو یقه خودش مواظب باش با این حرفا زندگیتو از دست ندی 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

هر دوتون خوش ب حالتونه چون مادر دارید و جایی برای رفتن دارید من چی؟؟؟باردارم خیلی بهش نیاز دارم امشب ...

عزیزدلم الهی خدا بهت ارامش بده و کمکت کنه یار و یاورت باشه الهی دیگه غم نبینی تو زندگی خدا مادرتو رحمت کنه غصه نخور گلم جاش تو بهشته باهاش شبا درد و دل کن قطعا صداتو میشنوه، الهی خدا رحمت کنه مادرای از دست رفته رو و سایه هیچ پدر و مادری رو کم نکنه 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

2810