2777
2789

این از ما یک گوشی خریده بود ۴۵۰۰ بعد من رفتم دم در کارای گوشیشو کردم از من خوشش اومده بود هر سری پیام میداد ج نمیدادم تا وقتی ک ج دادم قسم خورد ب شرافتش ک من میخوامت سال دیگه رسمیش میکنم 

وقتی منو دید گفت ازدواج اصلا اصلا تا وقتی هستم ازدواج کنم بعدش تموم بعد نزدیکم شد تا حد رابطه کامل ولی نزاشتم رابطه کامل برقرار کنه باز دوباره پیام داد خونه رفیقمو اوکی میکنم فردا بیا منم فهمیدم ک داره بازیم میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مامانم همه چیو گفتم مامانم گرفتش به فحش خار ننه بعد این پسره از این لات الواتا بود مامانم با تهدید گوشیشم از رو عصبانیت ازش پس گرفت از اون روز به بعد گوشیش خاموشه بنظرتون کارم درست بود ؟

به مامانم همه چیو گفتم مامانم گرفتش به فحش خار ننه بعد این پسره از این لات الواتا بود مامانم با تهدی ...

کاش از همون اول به مامانت میگفتی تا این مردیکه  کثافت آشغال اینقدر با خودت و احساست بازی نکنه ...الانم برو از این حیوون شکایت کن 

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
برام بد تموم شد ک ب بدنم نزدیک شد نفرت پیچید تو سرم انقد راحت واضح گفت می‌خوام بازیت بدم

خدا لعنتش کنه

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم