2777
2789
عنوان

پریشب دامادمون حرف خواهرم گوش نداد رفتار درست کردم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 37 پست
بار اول بود میخرید این چند شب خود مامانم غذا درست می‌کرد هم واسه آجیم جدا سوپ و اینها هم واسه دامادم ...

اهان پس یا از خونتون ببر یا برو اونجا درست کن نمیخواد ۱۰نوع درست کنی یه غذای راحت درست کن پررو میشن😂😂

من که یک روز هم پیش ابجیم نموندم فقط مامانم یکی دو هفته هر روز میرفت خونشون

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
مشکل کجاست الان مگه جوجه اعیانی تر از خورشت نیست بد بهتون احترام گذاشته؟در کل متوجه نشوم الان چرا نا ...

خواهرم گفت به دامادمون خورشت بگیر( چون از جوجه ارزون تره) ولی دامادمون به حرف خواهرم گوش نداد چهار دست جوجه و برنج خرید و سر سفره گفت چرا به حرفم گوش نکردی مگ نگفتم جوجه نگیر البته ملایم گفت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه خواهرم چون خورشت ارزون تره میگفت اونو بگیره ولی دامادمون به حرفش گوش نکرد جوجه خرید نه دیگه همه ...

خوب این خوبی دامادتون رو میرسونه خواهرت هم شاید بخاطر این که توفشار مالی هستن اینجوری گفته به دل نگیر سعی کن توخونه خودتون درست کنی ببری اونجا

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
خواهرم گفت به دامادمون خورشت بگیر( چون از جوجه ارزون تره) ولی دامادمون به حرف خواهرم گوش نداد چهار د ...

الان از دست دامادتون ناراحتین؟

شوهر منم پیش خانواده من دوست نداره کم بزاره شاید شوهر خواهراون بخاطر زحمتی که بهتون میدن خجالت میکشه دوست داره یجور جبران کنه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2805

فک کردی خواهرت نمیخواد شماها وعده هارو اونجا باشین؟ 

بنظر من اصلا اینطور نیست بلاخره ما خانما میخوایم رو خرجو مخارج مدیریت داشته باشیم پول الکی خرج نشه شایدم دستشون تنگه ولی دومادتون فک کرده زشته غذای ارزون بگیره  این روزا خواهرت بهت احتیاج داره تا میتونی پیشش باش  

ما خانما ک بهترینارو واسه خانوادمون میخوایم😁

فک کردی خواهرت نمیخواد شماها وعده هارو اونجا باشین؟ بنظر من اصلا اینطور نیست بلاخره ما خانما میخوایم ...

نه دستشون اصلا تنگ نیست هر دوشون شاغلن و وضع دامادمون از ما هم بهتره 

فک کردی خواهرت نمیخواد شماها وعده هارو اونجا باشین؟ بنظر من اصلا اینطور نیست بلاخره ما خانما میخوایم ...

نه اتفاقا دلش نمیخاد تنها باشه، تا چند روز باید مامانم اونجا بمونه؟ و منم چقدر سر بزنم و شب ها بخوابم اونجا؟ یا نمیخاد؟ 

سزارین کرده بودید؟

نه طبیعی ولی تو اولی سه بار بخیه شدم برای اینکه عفونت کرده بود ولی کاری هم نمیتونستن بکنن چون درنهایت باید پیش پسرم تو بیمارستان میموندم 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بهتر بود خواهرت میومد خونه شما ثه همتون راحت میبودین

منم گفتم اما خودش راحت بود خونه خودش باشه با اینکه پله زیاد داره خونش چند بار رفتن دکتر سخته اونجا رفت و مهمونا هم خب میومدن خونه خودش دیگه 

الان از دست دامادتون ناراحتین؟شوهر منم پیش خانواده من دوست نداره کم بزاره شاید شوهر خواهراون بخاطر ز ...

نه از دست خواهرم که دیگه عملا گفت به دامادمون خورشت بگیر که ارزون تره نه جوجه، تازه گرفته بود هم ناراحت بود سر سفره گفت چرا به حرفم گوش ندادی

خوب این خوبی دامادتون رو میرسونه خواهرت هم شاید بخاطر این که توفشار مالی هستن اینجوری گفته به دل نگی ...

نه دستشون اصلا تنگ نیست هر دوشون شاغلن و وضع دامادمون از بابای منم بهتره 

منم گفتم اما خودش راحت بود خونه خودش باشه با اینکه پله زیاد داره خونش چند بار رفتن دکتر سخته اونجا ر ...

ما میریم خونه پدرمون فامیل خودمون میان اونحا بعد میریم خونه خودمون فامیل شوهر میان اونجا 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
نه اتفاقا دلش نمیخاد تنها باشه، تا چند روز باید مامانم اونجا بمونه؟ و منم چقدر سر بزنم و شب ها بخواب ...

دیگه تا وقتی سرپا بشه و بتونه کارای بچه رو بکنه پیشش باشین  تو هم میتونی هفته ای 2شب اونجا باشی حداقل تا20 روزگی بچه 

نمیدونم بچه داری یا نه  روزای اول زایمان شدیدا سخت میگذره واسه مادر مخصوصا بچه اول

2810