2777
2789

خواهرم تازه زایمان کرده و روز اول موندم خونه اش و شب هم خوابیدم  مامانم و مادرشوهرش هم موندن و فرداش عصر اومدم خونه 

مادرشوهرش همون اول دو شب خوابید و رفت خونه اش 

پس فردای خابیدنم باز رفتم خونه آجیم موندم و شب خوابیدم و فرداش عصر برگشتم خونه و دیگه امروز رو اصلا نرفتم با اینکه گفتن بیا حالش نداشتم و موندم خونه خودمون شام درست کردم 

و امشب خواهرم پیام داد که مامان گناه داره فردا رو بیا. گفتم باشه فردا میام من و مامان بره خونه استراحت آخه از روز زایمان یعنی 5 6 روز پیش نیومد خونه امون. 

اتفاقی که پریشب یعنی شب دوم خوابیدم خونه اش این بود قرار بود دامادمون شام بره بگیره و می‌خواست جوجه بگیره تو اتاق خواهرم داشت باهاش حرف می‌زد که نه خورشت بگیر. 

کلی حرف میزدن و بعد داماد اومد چهار تا جوجه و برنج خریده بود و وسط سفره هم خواهرم آروم و لحن ملایم گفت بهش چرا حرفم گوش نکردی.تازه ناهار هم من و مامانم نخوردیم چون بعد از ظهر مهمون میومد و درگیر تمیز کردن و لباس شستن بودیم 

منم شب دیگه خوابیدم و فرداش مامانم شام درست کرد گفتم بابام بیاد من ببره خونه. 

اجیمم میگفت بمون گفتم نه زشته و بمونم چکار کنم و رفتم دیگه حالا فرداش بگید چکار کنم شب بمونم یا نه؟ 

نرمالش چجوریه من چند وقت باید خونه اش بمونم؟

فردا برای خودم ناهار ببرم؟ ماکارونی درست کردم زیاد اومده 

مشکل چیه به خاطر جوجه برگشتی؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم نفهمیدم منظورتو

ینی خواهرت ب شوهرش میگفت جوجه نگیره خورشت بگیره؟که ارزونتره؟

من اگه خواهرم این حرفو میزد جرواجرش میکردم وسط خونش

اخلاقم بده میدونم ب روم نیارین😑

مشکل کجاست الان مگه جوجه اعیانی تر از خورشت نیست بد بهتون احترام گذاشته؟

در کل متوجه نشوم الان چرا ناراحتی؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
مشکل چیه به خاطر جوجه برگشتی؟

نه دیگه حس کردم کلا دو شب اونجا بخوابم زشته و زیاده و اینکه خواهرم دور سفره بودیم به دامادمون گفت چرا حرفم گوش ندادی مگ نگفتم خورشت بگیر البته خواهرم نمیتونه حبوبات بخوره قطعا کباب باید می‌خورد منظورش برای ما بود. 

و البته مامانم غذاشو نخورد،. همون غذای شب قبل خورد که مرغ بود ولی من جوجه رو خوردم. 

ولی فرداش دیگه قبل شام چیدن گفتم به بابام که بیاد من ببره خونمون نخواستم شام بمونم و شبش بخوابم. 

روز بعدش هم نرفتم( امروز میشه)خونه اش ولی  فردا قرار برم با خودم ناهار رو ببرم؟ شب خونه اش بخوابم یا عصر برگردم خونه امون؟ 

خوب چه اشکالی داره جوجه بگیره شاید نتونسته خورشت بگیره یا تو مسیرش نبوده تازه به نظر من بهتره کسی که زایمان میکنه شبا حداقل با شوهرش تنها باشه تا همسر خانم هم کمتر معذب بشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
منم نفهمیدم منظورتوینی خواهرت ب شوهرش میگفت جوجه نگیره خورشت بگیره؟که ارزونتره؟من اگه خواهرم این حرف ...

آفرین دقیقا همین بود منظورم کامنت قبلم جواب بده چکار کنم ناهار فردا رو ببرم با خودم؟ 

آخه مامانم گناه داره 7 روزه اونجاست 

امروز رو نرفتم اصلا فردا برم صبح که مامانم حداقل بیاد خونه استراحت کنه، شام هم نمونم نظرت چیه؟ 

نه دیگه حس کردم کلا دو شب اونجا بخوابم زشته و زیاده و اینکه خواهرم دور سفره بودیم به دامادمون گفت چر ...

دومادتون خیلی خوبه که غذا هم خودش میخره الان۳نفرین و کار خاصی هم اونجا ندارین ولی باز ازتون طلبکار نیست که غذا درست کنید...نه نبر 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خوب چه اشکالی داره جوجه بگیره شاید نتونسته خورشت بگیره یا تو مسیرش نبوده تازه به نظر من بهتره کسی که ...

تا ده روز میگن باید مادربزرگ پیش دختر باشه برای مراقبت و کمک اینها 

دومادتون خیلی خوبه که غذا هم خودش میخره الان۳نفرین و کار خاصی هم اونجا ندارین ولی باز ازتون طلبکار ن ...

بار اول بود میخرید این چند شب خود مامانم غذا درست می‌کرد هم واسه آجیم جدا سوپ و اینها هم واسه دامادمون و خودش و من 

دیگه همون یه شب مامانم نتونست درست کنه چون عصر مهمون داشت آجیم 

خوب چه اشکالی داره جوجه بگیره شاید نتونسته خورشت بگیره یا تو مسیرش نبوده تازه به نظر من بهتره کسی که ...

دیگه خواهرم چون خورشت ارزون تره میگفت اونو بگیره 

ولی دامادمون به حرفش گوش نکرد جوجه خرید 

نه دیگه همه رستوران ها دارن هم خورشت هم جوجه و کباب 

آفرین دقیقا همین بود منظورم کامنت قبلم جواب بده چکار کنم ناهار فردا رو ببرم با خودم؟ آخه مامانم گناه ...

من اگه جای تو بودم نمیذاشتم مادرم بره

خیلی کار خواهرت زننده بوده.آره ناهار ببر

کم‌ترین واکنشت نسبت به اون کار چیپ خواهرت همین ناهار بردنه

تا ده روز میگن باید مادربزرگ پیش دختر باشه برای مراقبت و کمک اینها

بابا ما هم زایمان کردیم از رسومات هم آگاهی داریم تازه بچه من زردی ۱۹ داشت تا سه روز پیشم موندن سر دومی هم کار هام روخودم میکردم حداقل برای خواب برین خونه خودتون صبح ها برین پیش خواهرتون اینجوری دامادتون هم معذب نمیشن

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
2810