2777
2789
عنوان

چجور سن پایین بنظر برسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 26 پست
چند سالته؟

31

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاغر شو برو ورزش کن تاثیر دارهموفق باشی

ازفرداشروع میکنم

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
سعی کن ترکش کنی چون وزن بالا سنتم بالا میبره

اره خودمم متوجه شدم

بعضیا کلا بی بی فیسن 

بعضی فیسا هم هرکاری کنی باز سن بالا میزنن 

مثلا دوستم موهاشو بلوند کرده لبشو فیلر زده کلی کار دیگه دلی باز بی بی فیسه 

ارایش شلوغ سنو بالا میبره 

کرم پودررسبک 

الان همه سعی میکنن به جای لوازم ارایش واسه پوستشون هزینه کنن 

من حد اقل به گفته ی دیگر ده سال جوون تر میزنم، کارایی که انجام میدم ایناس، مراقب وزنم هستم، ارایش غلظ هیچ وقت ندارم، ابروهام دخترونس، موهام رو رنگ نمیکنم یا لایتای تیره استفاده میکنم، مراقب پوستم هستم و روتین پوستی دارم، کار زیبایی هم به جز یه بار بوتاکس برای جلوگیری از خط اخم که البته دیگه تمدید نکردم و لمینت انجام ندادم... لباسامم خیلی خانمانه نیست و اسپرت میپوشم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
ورزش کن و اندامتو فیت کن بقیه چیزات اوکیهواسه صورتم ی روتین پوستی مناسب پوست خودت

توازکجامیدونی بقیه چیزام اوکی

حس ناکافی بودن دارم

از رنگ مو های تیره سعی کن استفاده کنی ورزشم به لایف استایلت اضافه بکن .جای جوش ها هم میتونی خدمات کلینیکی بری و در کنارش پروفایلو هم خیلی پوست رو بشاش میکنه .میتونی عمل بلفارو برای پف چشمات انجام بدی 

منم نسبت به خواهرای بزرگترم بیشتر میزنه سنم با اینکه خیلی کوچیکترم.خودم ۲۵ سالمه

از بزرگیه۱۰ سال و دومیه ۸ سال کوچیکترم☹

هرکی ببینتمون فک میکنه هم‌سنیم

مورد بوده یجا فک کردن من از آبجی بزرگیم بزرگترم❌

31

سنی نداری که... 

یکم اضافه وزن داری 

جای جوش با لیزر  میره 

خوشکلی 

جاش چشای قشنگی داری 

قلب مهربونی داری

انقدر فکر نکن نقص داری یا یه سری چیزا باعث شد اینجوری زاجعبه خودت فکر کنی توزیبایی

خودت دوست داشته باش در کنارش برای درخشیدن یه کارایی هم بکن مثلا رژیم 

توازکجامیدونی بقیه چیزام اوکیحس ناکافی بودن دارم

با توجه به چیزایی ک گفتی گفتم

مثلا پف زیر چشم

منم زیر چشمام مدلش پف داره مثلا مثل چشمای طناز طباطبایی

بعد یه مدت داشتم ب این فکر میکردم برم‌یه کاری کنم برش دارم ک پشیمون شدم

چند روز پیش ی ویدیو توی اینستا دیدم پسره رفته بود با عمل چشماشو شبیه ما کنه😑

ادم ها همیشه از چیزی ک هستن راضی نیستن درصورتی ک خیلی ام خوبه.. 

میگفت دفنیشن داره😂از اون به بعد اینجوریم که دفنیشن دار کی بودم من🤣

احساس ناکافی بودنم بنظرم به این چیزا نیست تو وقتی ی دیسیپلینی رو داشته باشی ورزش کنی رژیم غذایی سالم داشته باشی کتاب بخونی زبان بلد باشی سازی بزنی کلا مهارت داشته باشی مگه میشه حالت با خودت خوب نباشه؟ 

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون